Huom! Tämä on historiallista dataa eikä välttämättä enää validia. Lue lisää Greniuksesta etusivulla.


Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.


Meillä Black Friday on vihreä!

Seuraavan kerran Black Friday -perjantaita vietetään 27.11.2020. Meillä Greniuksella Black Fridayn ja Cyber Mondayn alennusmyynnit kestävät koko loppukuun, alkaen 15.11.2020.

Eikä siinä vielä kaikki: meillä koko Black Week -konseptin väri on vihreä, sillä hankkiessasi uusiokäyttöön kunnostetun tietokoneen teet samalla ympäristöteon. Käytetyn koneen hankkiminen on luontoa säästävää ja vastuullista, ja ennen kaikkea se tulee sinulle edullisemmaksi. 
Black Friday -juhlaviikon kunniaksi olemme laskeneet monien koneiden hinnat ällistyttävälle tasolle. Alennuksessa on tietokoneita laidasta laitaan: opiskelijakannettavia, pelikoneita, läppareitä ja pöytäkoneita. Katso huimasti alennetut hintamme täältä!

Grenius = Green + Genius!

Olitpa sitten hankkimassa kannettavaa tietokonetta, pelikonetta, näyttöä tai muuta tietokoneisiin liittyvää, kannattaa aina tsekata meidän valikoimamme ensin. Meillä on mistä valita: Valikoimiimme kuuluvat pöytäkoneet ja kannettavat, edullisemmasta hintaluokasta raskaamman sarjan tehotykkeihin. Ja vaikka olemmekin keskittyneet pääasiassa tietokoneiden uusiokäyttöön ja käytettyihin tietokoneisiin, kauttamme saat kaikki vaihtoehdot, myös uudet koneet ja tarvikkeet.

Käytetyt tietokoneet putsattuina, läpikäytyinä, päivitettyinä ja valmiina kovaan käyttöön, aina edulliseen Grenius-hintaan!

Ammattilaisemme auttavat mielellään lopullisen valinnan tekemisessä.

Vinkki: 

Oletko hankkimassa tietotekniikkaa joululahjaksi?

Kannattaa hankkia lahja jo nyt, niin pääset hyötymään Black Fridayn ja Cyber Mondayn alennuksista.

Miten valitset oikeanlaisen tietokoneen?

Tutustu tietokoneen valintaoppaaseemme


Tietokoneet Greniukselta

Löydät verkkokaupastamme laadukkaat, kaikenlaiset tietokoneet edulliseen hintaan. Samalla tuet kanssamme laitteiden tehokasta kierrätystä. Koneen ostaminen verkkokaupastamme on riskitöntä:

✔️ Saat kaikkiin tuotteisiin vähintään vuoden takuun
✔️ Saat ilmaisen toimituksen yli 29 € tilauksiin.
✔️ 60 päivän avoin kauppa. Kokeile kotona ja palauta maksutta, ellet ole tyytyväinen.
✔️ Toimitamme tuotteet sinulle 1-2 päivän sisällä
✔️ Olemme 100 % suomalainen yritys ja meillä on asiantunteva asiakaspalvelu apunasi


Apua ja neuvontaa
Tarvitsetko apua tietokoneen hankinnassa? Meidän työmme on auttaa sinua löytämään omia tarpeitasi vastaava ja budjettiisi sopiva kone. Laita meille viestiä vaikkapa chatissa, niin mietitään yhdessä mikä on paras ratkaisu juuri sinulle.

Leave a Reply