Hanki edullinen kannettava opiskelijalle – Tutustu valikoimaan!

 

Tämä sivu on vanhentunut eikä Grenius Oy tarjoa enää tietokoneiden myynti- ja huoltopalveluita. Kannattaa harkita muita vaihtoehtoja, jos tarvitset tietokoneen tai kannettavan ostamista tai huoltoa. Käytettyjen tietokoneiden hankinta voi olla fiksu valinta, jos etsit kohtuuhintaista vaihtoehtoa uudelle laitteelle. Käytettyjä kannettavia, pöytäkoneita sekä muita tietokoneita ja tarvikkeita löytyy monilta eri kauppapaikoilta ja toimijoilta ympäri Suomen, kuten Tampereelta, Turusta, Helsingistä ja Oulusta. Muista kuitenkin varmistaa, että myyjä on luotettava ja tuotteet ovat hyväkuntoisia ennen ostopäätöstä. Huomioithan myös, että tämä sisältö on tuotettu automaattisesti ja Grenius Oy ei vastaa sen tarkkuudesta tai ajankohtaisuudesta.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply