Edulliset kannettavat opiskelijalle

Edulliset kannettavat opiskelijalle

Laadukkaat Grenius opiskelijakannettavat erilaisiin käyttötarkoituksiin – todella edullisesti!

Tarvitsetko tehomyllyn raskaampien suunnitteluohjelmien pyörittämiseen vai etsitkö lukiolaiselle suunnattua, Abitti-yhteensopivaa kannettavaa? Opiskelijakannettaviemme valikoimasta löydät runsaasti laadukkaita, mutta edullisia tietokoneita.

Kaikki käytetyt kannettavamme sopivat erinomaisesti opiskelijan kukkarolle!

Miksi juuri Grenius?

Opiskelijakannettavillamme on vuoden takuu, 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus sekä ilmainen toimitus ja palautus. Nopea toimitus – vain 1-2 arkipäivää!

Edulliset hinnat

Käytetyt tietokoneemme ovat hinta-laatusuhteeltaan huipputasoa

Laadukkaat kannettavat

Myymme yritysten käytöstä poistuneita, kunnostettuja laatutietokoneita

Laaja valikoima

Vaihtoehtoja peruskannettavista tehokkaisiin tietokoneisiin

Kannettavamme ovat Abitti-yhteensopivia

Lukiolaiskannettavat ja Abittipaketti

Lähes kaikki kannettavamme ovat Abitti-yhteensopivia. Huomaathan kuitenkin nk. Abittipaketti lisätuotteemme, joka on saatavissa isoon osaan kannettavistamme. Abittipaketilla varustetuissa koneissa Abitti päivittyy muutamalla klikkauksella ilman USB-tikkujen kanssa pelaamista.

Kestävä kannettava kulkee mukana

Opiskelijana käytät tietokonetta vuosien ajan lähes päivittäin, joten laitteeseen kannattaa panostaa. Perheessä perintönä kulkevan, kenties jo antiikkisenkin pöytäkoneen parissa opiskelijamaailmassa ei kovin pitkälle pärjää, kun tietokonetta tarvitaan niin luennoilla kuin kotonakin – vapaa-aikaa ja harrastuksia unohtamatta.

Kannettava kulkee kätevästi mukana laukussa, mutta jatkuva liikuttelu asettaa tietokoneen kestävyydelle omat vaatimuksensa. Laukussa päivittäin kulkeva tietokone saattaa myös ajoittain kärsiä tavanomaista vauhdikkaammista otteista, joten kannettavan tulisi olla lisäksi järkevän hintainen.

Grenius opiskelijakannettava on sekä laadukas että edullinen!

Edulliset ja laadukkaat kannettavat – miten?

Kaikki opiskelijakannettavamme ovat yritysten käytöstä poistettuja laatutietokoneita, joten laitteemme ovat kestävämpiä ja kevyempiä kuin monet perusläppärit. Olemme tietenkin myös tarkastaneet ja kunnostaneet kaikki myynnissä olevat tietokoneet. Nämä kannettavat eivät helise tai rämise!

Valikoimassamme on erilaisia tietokoneita niin peruskäyttöön kuin vaativampienkin ohjelmien pyörittämiseen. Laadukkaat ja tehokkaat kannettavat ovat yleensä melko kalliita, mutta Grenius opiskelijakannettavien tapauksessa pääset käsiksi tasokkaaseen tietokoneeseen huomattavasti uutta konetta pienemmällä investoinnilla. Useista yrityskäytössä olleista kannettavistamme löytyykin hyvin potkua esimerkiksi suunnittelu- tai kuvankäsittelyohjelmien käyttämiseen.

Laatu ja edullinen hinta harvemmin kulkevat käsi kädessä, mutta meidän ydinajatuksenamme on nimenomaan yritysmaailmasta poistettujen, toimivien ja hyvien tietokoneiden uusiokäyttö. Greniuksella laadusta ei siis tarvitse maksaa hurjia summia!

Jos olet tyytymätön ostamaasi kannettavaan, voit aina hyödyntää tarjoamamme 60 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Voit siis tehdä tietokonehankintasi huoletta ja tutustua ostoksiisi rauhassa.

Grenius lukiolaiskannettavissa Abitti valmiiksi asennettuna

Abitti on Ylioppilastutkintolautakunnan (YTL) julkaisema sähköinen koejärjestelmä, ja sen tarkoituksena on antaa ylioppilastutkintoon osallistuville mahdollisuus tutustua ylioppilastutkinnon koejärjestelmään. Monet kurssikokeistakin suoritetaan nykyään Abitin kautta.

Lähes kaikki Greniuksen myymät kannettavat ovat Abitti-yhteensopivia. Lisäksi isoon osaan kannettavistamme on mahdollisuus ostaa ns. Abittipaketti. Tällöin Abitti on valmiiksi asennettuna Windowsin ja Ubuntu käyttöjärjestelmän ohelle, etkä tarvitse USB-tikkua Abitin päivittämiseen, vaan Abitin voi päivittää muutamalla klikkauksella suoraan koneella. Helppoa!

Olemme myös varmistaneet, että lukiolaisille suunnatuissa kannettavissamme on riittävä määrä tarvittavia liittimiä, mahdollisuus kytkeä tietokone langattomaan WLAN-verkkoon sekä riittävän iso näyttö ja selkeä näppäimistö. 

Lue lisää Grenius lukiolaiskannettavista

Jo tuhansia myytyjä kannettavia

Laadukkaat mutta edulliset tietokoneemme ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi opiskelijoiden keskuudessa. 

Tasokkaiden kannettavien myyminen opiskelijakukkarolle sopivaan hintaan on myös meidän sydäntämme lähellä, joten hienoa, että sinäkin olet löytänyt valikoimamme. Millainen olisi juuri sinulle sopiva opiskelijakannettava?

Kysy meiltä, jos kaipaat vinkkejä kannettavan hankintaan!