Käytetyt kannettavat

Käytetyt kannettavat tietokoneet ovat yrityskäytöstä poistuneita, täysin läpikäytyjä, tarkastettuja ja kunnostettuja laitteita. Pääsääntöisesti kannettavissa ei ole ollut mitään vikaa käytöstä poistuessaankaan, vaan niiden leasing-sopimus on esimerkiksi päättynyt ja laitteet ovat vaihdettu uusiin. Koneet sopivat mainosti esim. opiskelijalle tai etätöihin, mutta myös moneen muuhun käyttöön.

Käytetyillä ja kunnostetuilla kannettavilla on vuoden takuu, 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus sekä ilmainen toimitus ja palautus. Virtalähde/laturi kuuluu myös aina hintaan!

Yleensä Greniuksen käytetyt kannettavat tietokoneet ovat aivan huippukuntoisia ja hinta-laatusuhteeltaan päihittämättömiä. Nämä käytetyt läppärit ovat olleet alun alkaen erittäin laadukkaita ja edistyksellisiä. Näet myös tarkan kuntoluokituksen, tekniset tiedot ja akun kunnon tuotesivulta.

Tuntuuko kannettavan valinta hankalalta? Olethan lukenut kannettavan tietokoneen valintaoppaamme? Kysy apua asiakaspalvelustamme tarvittaessa.

Lukiolainen tai vanhempi! Mietityttääkö yhteensopivuus Abitin kanssa? Voit suodattaa kaikki Abitti-testatut koneet klikkamalla tästä tai alta tarkasta rajauksesta. Näet tarkemmat tiedot testatusta Abitin versiosta tuotesivulta.