Ostetaan tietokoneita

Grenius.fi tarjoaa tietoturvallisen ja ekologisen ratkaisun yrityksille, jotka haluavat kierrättää käytettyjä IT-laitteita. Etsitpä sitten tietokonekierrätystä tai tietokoneiden ostopalvelua, me autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi. Voimme ostaa käytettyjä tietokoneita erissä, joiden koko alkaa 10 kappaleesta ylöspäin, ja tarjoamme lisäksi tietoturvakierrätystä.

Myy meille yrityksen käytetyt puhelimet ja tietokoneet

Kun haluat myydä yrityksesi käytettyjä puhelimia, tietokoneita tai muita IT-laitteita, olet oikeassa paikassa. Greniuksen avulla voit saada hyvän hinnan laitteistasi samalla, kun autat ympäristöä ja varmistat tietoturvan. Tiedämme, että tietoturva on yrityksille erittäin tärkeää, minkä vuoksi varmistamme, että kaikki tiedot poistetaan laitteista asianmukaisesti ennen niiden uusiokäyttöön luovuttamista.

Ostamme pääasiassa yritysten käytöstä poistuneita IT-laitteita, kuten kannettavia tietokoneita, pöytätietokoneita, näyttöjä, tulostimia ja puhelimia. Jos laitteistasi löytyy vähintään 10 kappaleen erä tai jopa suurempi erä, voit jättää meille tarjouspyynnön alla olevan lomakkeen kautta:

Lisätietoa tietokonekierrätyksen ympäristövaikutuksista löydät täältä: tietokonekierrätyksen ympäristövaikutukset. Grenius-kunnostusprosessi, joka takaa laitteiden toimintakuntoisuuden ja tietoturvan ennen uusiokäyttöön luovuttamista, on selitetty täällä.

Kiitos, kun valitset Greniuksen tietokoneiden kierrätys- ja ostopalvelujesi kumppaniksi. Yhdessä voimme auttaa ympäristöä ja varmistaa yrityksesi tietoturvan.


Osta käytettyjä tietokoneita tai puhelimia ja muita laitteita edullisesti

Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.