Windows 11 Insider Previews: Mitä uutta voimme odottaa?

Windows 11 2022 päivitys on julkaistu, mutta kulissien takana Microsoft työskentelee jatkuvasti uusimman Windows-version parantamiseksi. Yhtiö julkaisee säännöllisesti esikatseluversioita jäsenilleen Windows Insider -ohjelmassa, mahdollistaen heille tulevien ominaisuuksien testaamisen ja jopa niiden kehittämisen.

Windows Insider -ohjelma

Windows Insider -ohjelma on jaettu neljään kanavaan:

Beta- ja Release Preview -kanavat saavat myös virheenkorjausversioita nykyiselle Windows 11 -versiolle. Lisätietoja neljästä kanavasta ja kanavan vaihtamisesta löydät täältä “Kuinka esikatsella ja ottaa käyttöön Windows 10 ja 11 päivitykset?“.

Mitä uutta Insider Preview -versioissa?

Insider Preview -versioissa on usein useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia, joita voi odottaa tulevissa Windows 11 päivityksissä. Näitä ovat esimerkiksi:

On kuitenkin tärkeää muistaa, että Insider Preview -versiot eivät ole virallisia julkaisuja eivätkä siksi ole täysin vakaita tai virheettömiä. Ne on tarkoitettu testaamiseen ja palautteen antamiseen Microsoftille, jotta he voivat parantaa tulevia Windows 11 päivityksiä.

Kuinka liittyä Insider-ohjelmaan?

Windows Insider -ohjelmaan liittyminen on melko helppoa. Sinun tarvitsee vain:

  1. Avata Asetukset Windows-valikosta
  2. Napsauttaa Päivittäminen ja suojaus
  3. Valita Windows Insider -ohjelma
  4. Napsauttaa Liity nyt ja noudattaa annettuja ohjeita.

Kun olet liittynyt Insider-ohjelmaan, saat päivitykset ja pääsyn uusimpiin Insider Preview -versioihin Windows 11:lle. Muista kuitenkin, että nämä versiot saattavat olla epävakaita ja sisältää virheitä, joten varmuuskopioi aina tärkeät tiedostot ennen päivitystä.

Insider-ohjelma voi olla hyödyllinen niille, jotka haluavat olla ensimmäisten joukossa testaamassa uusia ominaisuuksia ja antamassa palautetta Microsoftille. Se voi myös auttaa sinua pysymään ajan tasalla Windowsin kehityksestä ja mahdollistaa oman panoksesi tulevien päivitysten parantamiseksi.

Lähteet:

Leave a Reply