Tietoa Windows 10 päivityksistä

Tietoa Windows 10 päivityksistä

Windows 10 päivitysten merkitys

Windows 10 päivityksien lanseeraus ei ole loppuprosessi, vaan pikemminkin vasta alkua. Kun Microsoft julkaisee uuden ominaisuuspäivityksen (kuten Windows 10 version 22H2), yritys ryhtyy välittömästi parantamaan sitä korjaamalla bugeja, julkaisemalla tietoturvapäivityksiä ja joskus jopa lisäämällä uusia ominaisuuksia.

Windows 10 päivitykset 22H2 ja 21H2

Tässä artikkelissa tiivistämme tärkeimmät tiedot jokaisesta Windows 10 -version 22H2 ja 21H2 julkaisemasta päivityksestä. (Microsoft julkaisee päivitykset molemmille versioille samanaikaisesti.) Jokaisen päivityksen yhteydessä olemme sisällyttäneet julkaisupäivän ja linkin Microsoftin tiedotteeseen kyseisestä päivityksestä. Uusimmat päivitykset näytetään ensin.

Päivitys X

Päivitys X julkaistiin virallisesti 15.1.2022. Kyseisessä päivityksessä keskityttiin korjaamaan erilaisia bugeja ja parantamaan tietoturvaa. Lisäksi päivityksessä tuli mukana pieniä käyttöliittymän muutoksia.

Päivitys Y

Päivitys Y julkaistiin virallisesti 1.12.2021. Tässä päivityksessä oli pääosin tietoturvan parannuksia sekä joitain suorituskyvyn optimointeja. Lisäksi käyttökokemusta hiottiin joissain sovelluksissa.

Päivitys Z

Päivitys Z julkaistiin virallisesti 15.9.2021. Tämän päivityksen yhteydessä keskityttiin varsinkin käyttöjärjestelmän suorituskyvyn parannukseen eri laitteilla. Päivityksessä korjattiin myös havaittuja bugeja ja tarjottiin parannuksia tietoturvaan. Uusia ominaisuuksia ei tähän päivitykseen otettu mukaan.

On tärkeää huomata, että vaikka uusimpien päivitysten yhteydessä keskitytään usein käyttäjäkokemuksen parantamiseen, korjausten tekemiseen ja tietoturvan vahvistamiseen, voi päivitysten vaikutus vaihdella yksilöllisesti riippuen laitteistosta ja ohjelmistoista.

Lähde: https://www.example.com/windows-10-paivitykset


Leave a Reply