Tarvitsetko apua pelikoneen kokoamisessa? Tutustu palveluihimme ja anna ammattilaisten hoitaa homma puolestasi.

 

HUOM! Tämän sivuston sisältö päivitetään seuraavien tietojen mukaisesti. Grenius Oy ei enää tarjoa palveluita mainittujen tuotteiden tai palveluiden osalta.

Pelikoneiden kasauspalvelu

Valitettavasti emme enää tarjoa pelikoneiden kasauspalvelua. Grenius Oy keskittyy nyt muihin alueisiin. Mutta ei hätää! Voit löytää monia muita käytettyjä tietokoneita meidän verkkokaupasta, kuten käytettyjä kannettavia, pöytätietokoneita, läppäreitä ja näyttöjä.

Jos olet kiinnostunut pelikoneista, sinun kannattaa tutustua meidän verkkokauppaan, josta löydät laajan valikoiman erityisiä pelikäyttöön suunniteltuja tietokoneita. Valikoimastamme löydät myös käytettyjä pelikoneita ja peliläppäreitä, jotka sopivat hyvin budjettisi mukaan. Käy läpi meidän valikoima verkossa ja löydä juuri sinulle sopiva laite!

[HUOM! Tämä sisältö on tuotettu automaattisesti ja Grenius Oy ei vastaa sen tarkkuudesta tai sisällöstä.]

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply