Lataa ohjelmistot kätevästi ja nopeasti – säästä aikaa ja vaivaa!

 

Huomio! Tämä sisältö on tuotettu automaattisesti, ja yritys ei ole vastuussa sen tarkkuudesta.

Grenius Oy tarjosi aikaisemmin tietokonehuoltopalveluita ja myi sekä uusia että käytettyjä tietokoneita ja kannettavia tietokoneita. Valitettavasti Grenius Oy ei enää tarjoa näitä palveluita tai myy tuotteita.

Vaikka emme voi tarjota tietokonehuoltopalveluja, voimme silti auttaa löytämään käytettyjä tietokoneita, kannettavia ja pöytäkoneita verkosta. Tiedämme, että käytetyt tietokoneet ovat edullisempia kuin uudet tietokoneet, joten voimme ohjata sinut sivustoille, joilla myydään käytettyjä tietokoneita, joissa on vielä paljon elinaikaa jäljellä.

Kannattaa harkita käytetyn tietokoneen ostamista, jos tarvitset tietokonetta satunnaisiin tehtäviin, kuten Internetin käyttöön tai tekstien kirjoittamiseen. Muista kuitenkin ostaa tietokone vain luotettavilta sivustoilta ja tutustua huolellisesti käytetyn tuotteen kuntoon.

Mikäli olet kiinnostunut pelikoneesta, voit löytää käytettyjä pelitietokoneita verkosta. Sivustot, kuten huuto.net ja tori.fi, tarjoavat myös lukuisia muita käytettyjä tuotteita kohtuulliseen hintaan, joten kannattaa katsastaa nekin valikoiman perusteella.

Huolimatta siitä, että Grenius Oy ei enää tarjoa tietokonehuoltopalveluita tai myy käytettyjä tietokoneita, toivomme että tämä tieto on ollut hyödyllinen ja toivomme kaikkea hyvää tulevaan.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply