Huom! Tämä on historiallista dataa eikä välttämättä enää validia. Lue lisää Greniuksesta etusivulla.


Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.


Oletko huolestunut tietoturvastasi ja tiedostojen säilymisestä? Ja haluat nopeammin toimivan koneen, viimeisimmät ohjelmat sekä olla siinä sivussa ympäristöystävällinen?

Hyvä! Muista siis huoltaa koneesi säännöllisesti!

Aivan kuin autojakin, myös tietokonettasi kannattaa huoltaa säännöllisin välein, sillä se kerää sisuksiinsa monenlaista kuonaa: niin likaa ja pölyä kuin turhia ja jopa haitallisia tiedostoja. Greniuksen tarjoama tietokoneiden huolto käsittää sekä koneen fyysisen puhdistamisen että tallennusmedian läpikäymisen. Se luo koneen käyttöön paitsi turvallisuutta, myös parempaa käyttömukavuutta sekä lisää käyttöikää koneelle. 

Ennen kaikkea muista, että huolto on parempi vaihtoehto kuin koneen äkillinen hajoaminen!

Greniuksen huollossa koneestasi käydään läpi kaikki koneen mukavaan ja turvalliseen käyttöön liittyvät asiat. 

Koneen sisus

Kone avataan ja sieltä poistetaan pöly ja muu sinne kertynyt lika. Varsinkin kannettavissa tietokoneissa tuuletin kerää helposti pölyä, mikä alentaa tuulettimen tehoa ja aiheuttaa koneen kuumenemista. Koneen kuumeneminen puolestaan saattaa aiheuttaa koneen hidastumista, lyhentää sen elinikää ja jopa rikkoa koneen.

Tallennusmedia

Koneen muisti käydään läpi ja sieltä poistetaan ylimääräiset, sinne ajan saatossa kertyneet turhat tiedostot. Usein koneelle on päässyt myös erilaisia haittaohjelmia, jotka poistetaan samalla. Näin koneesta tulee entistä nopeampi ja turvallisempi.

Ohjelmistojen päivitys

Koneen käyttöjärjestelmä ja useat ohjelmat voidaan päivittää uudempiin versioihin. Tätä päivää edustavilla ohjelmilla saat paremman yhteensopivuuden kaikkiin eri medioihin ja täyden hyödyn koneestasi. Yleensä koneesta tulee samalla myös virusturvallisempi.

Lisää vääntöä

Useimpien koneiden ominaisuuksia voidaan entisestään parantaa esimerkiksi korvaamalla vanha kovalevy SSD-muistilla tai vaihtamalla koneeseen muita komponentteja. Jos koneen ominaisuuksien parantaminen kiinnostaa, kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Korjaukset

Teemme laitteille myös kaikenlaisia fyysisiä korjauksia.

Akku

Jos kannettavan tietokoneesi akun kapasiteetti on laskenut turhan alas, se on monessa tapauksessa mahdollista vaihtaa uuteen. 

Huolto on siis helppo ja yksinkertainen tapa parantaa koneen käytettävyyttä ja pidentää koneen mielekästä käyttöikää. Samalla vähennät riskiä siitä, että koneesi rikkoutuu kun sitä vähiten odotat, ja pahimmillaan koneen sisältö tuhoutuu.

Huollon yhteydessä myös tietoturvasi paranee, kun virukset ja muut haittaohjelmat poistetaan koneelta. Haluamme myös muistuttaa, että me Greniuksella huolehdimme aina asiakkaidemme tietoturvasta, ja koneesi sisältö on aina yksityisyyden piirissä. 

Jos kone on jo liian vanha, eikä huolto enää tulekaan kyseeseen, kierrätämme koneen veloituksetta ja usein pystymme hyvittämän osista jotakin vaihdossa toiseen koneeseen. Löydät käytetyt, kohtuuhintaiset mutta laadukkaat yrityskoneet Greniuksen valikoimasta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy mitä vain, asiantuntijamme auttavat mielellään!

Tai lue lisää huoltosivulta

Leave a Reply