Miksi me?

Ympäristö

Käytetyn tietokoneen tai kannettavan tietokoneen hankkiminen säästää erittäin paljon ympäristöä. Käytetyn laitteen hankkiminen on todellinen ympäristöteko!

Asiakaslähtöisyys

Tähtäämme kaikessa toiminnassamme 100% asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina apuna ongelmatilanteissa ja etsimme asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun

Nopeus

Verkkokauppamme toimii nopeasti ja kaikki tuotteet lähtevät suoraan toimipisteestämme. Tilaukset käsitellään vikkelästi ja ammattitaidolla. Nopeus heijastuu myös takuu- ja huoltoasioissa

Edulliset hinnat

Käytetty tuote meillä on keskimäärin 30% halvempi kuin kilpailijalla ja jopa 80% halvempi kuin uusi vastaava

Laatu

Kaikki myymämme laitteet ovat huippulaadukkaita ja prosessimme on hiottu jokaista osa-aluetta myöten timanttiseksi. Yrityksellämme on ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 sertifikaatit

Ympäristö

Säästät hurjasti luonnonvaroja ostamalla käytetyn laitteen meiltä, mm. noin 120kg hiilidioksidipäästöjä, noin 1500 litraa vettä ja noin 20 kiloa myrkyllisiä kemikaaleja yhtä laitetta kohden. Tavoittelemme tasaista kasvua, joten toiminnan vaikutus ympäristöön kasvaa jatkuvasti suuremmaksi. Hiilijalanjälkemme on selvästi negatiivinen.

Voit lukea kirjoittamastamme artikkelista, kuinka paljon luonnonvaroja säästimme pelkästään yhden vuoden aikana asiakkaidemme kanssa!

Asiakaslähtöisyys

Autamme laitteiden valinnassa joka arkipäivä chatissa ja puhelimitse klo 10:00 – 18:00

Noutovarasto on avoinna arkisin klo 10:00 – 16:00

Verkkokauppa, yhteydenottopyyntö ja sähköposti toimivat 24 tuntia vuorokaudessa!

Käy lukaisemassa asiakkaidemme antamat todella mukavat arviot ja grenius.fi kokemuksia sekä muista käydä arvostelemassa itsekin tilauksen saavuttua:

4.7 Saamamme palautteen keskiarvo – Perustuu 613 käyttäjäarvosteluun

Nopeus sekä laaja maksu- ja toimitustapavalikoima

Toimitus vain 1-2 arkipäivää. Tämä on mahdollista siksi, koska kaikki tilaukset varastoidaan omalla toimipisteellämme ja tilausten käsittely on hyvin ripeää. Toiminnan nopeus näkyy tilausten lisäksi nopeana reklamaatioiden, takuuasioiden ja huoltotapausten käsittelyssä.


Yli 29€ tilauksille on lisäksi maksuton toimitus! Toimitustapavaihtoehtoja on laajasti valittavana, jotta jokaiselle löytyy sopiva. Voit tutustua tarkemmin toimitustapavaihtoehtoihimme täällä.

Maksuvaihtoehtoina mm. verkkopankki, maksukortti, lasku, osamaksu & yrityksille yrityslasku tai leasing!

Hinta

Ostamme käytettyjä kannettavia, käytettyjä puhelimia, leasingsopimuksensa päättäviä, uudelleen pakattuja tai esittelytietokoneita ja muita laitteita hyvin suurissa erissä. Myymme kunnostettuja laitteita pääsääntöisesti verkossa jonka vuoksi pystymme pitämään kulut ja hintatason erittäin alhaisina.

Meillä on myös hintatakuu käytössä. Vaikka laitteemme ovatkin hintojen puolesta aina mahdollisimman hyvin tarkistettu ja hinnat Suomen halvimpia, kerrothan meille jos satut näkemään jossain vastaavan tuotteen edullisemmin kuin meillä myynnissä, niin korjataan tilanne kuntoon!


Joustavuus

Meiltä löytyy laaja valikoima sekä käytettyjä että uusia laitteita kaikissa hintaluokissa, josta löytyy todennäköisesti sinulle sopiva vaihtoehto. Autamme aina laitteen valinnassa ja teemme myös räätälöityjä kokoonpanoja toiveidesi mukaan.

Vaikka olemmekin pääsääntöisesti verkkokauppa, tuotteita saa toki kokeilla ja tutkia paikan päällä noutovarastollamme!

Käytetyillä uusiolaitteilla on vähintään vuoden takuu sekä 60 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Käytettyjä laitteita siis saa kokeilla kotona jopa 60 päivää ja palauttaa maksutta, jos ostos ei miellytä. Jos ostat esimerkiksi Grenius laskulla, et siis maksa mitään kokeiluajalta, sillä Grenius laskulla saat niin ikään 60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Uusien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa avaamattomina palautettaessa. Uusille, avaamattomille tuotteille vaihto- ja palautusoikeus on 30 päivää.