Miksi me?


Hinta

Ostamme käytettyjä kannettavia, käytettyjä puhelimia, leasingsopimuksensa päättäviä, uudelleen pakattuja tai esittelytietokoneita ja muita laitteita hyvin suurissa erissä. Myymme kunnostettuja laitteita pääsääntöisesti verkossa jonka vuoksi pystymme pitämään kulut ja hintatason erittäin alhaisina.

Käytetty tuote meillä on keskimäärin 30% halvempi kuin kilpailijalla ja jopa 80% halvempi kuin uusi vastaava!

Vaikka olemmekin pääsääntöisesti verkkokauppa, tuotteita saa toki kokeilla ja tutkia paikan päällä noutovarastollamme!

Palvelu

Autamme laitteiden valinnassa joka arkipäivä chatissa ja puhelimitse klo 10:00 – 18:00

Noutovarasto on avoinna arkisin klo 10:00 – 16:00

Verkkokauppa, yhteydenottopyyntö ja sähköposti toimivat 24 tuntia vuorokaudessa!

Joustavuus

Meiltä löytyy laaja valikoima sekä käytettyjä että uusia laitteita kaikissa hintaluokissa, josta löytyy todennäköisesti sinulle sopiva vaihtoehto. Autamme aina laitteen valinnassa ja teemme myös räätälöityjä kokoonpanoja toiveidesi mukaan.

Kaikilla laitteilla on vähintään vuoden takuu sekä 30 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Käytettyjä laitteita siis saa kokeilla kotona ja palauttaa maksutta, jos ostos ei miellytä. Jos ostat esimerkiksi OP laskulla, et siis maksa mitään kokeiluajalta, sillä OP laskulla saat niin ikään 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Uusien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa avaamattomina palautettaessa.

Laaja maksu- ja toimitustapavalikoima

Toimitus vain 1-2 arkipäivää. Yli 29€ tilauksille maksuton toimitus!

Maksuvaihtoehtoina mm. verkkopankki, maksukortti, lasku, osamaksu & yrityksille leasing!

Maksutavat

Ympäristö

Säästät hurjasti luonnonvaroja ostamalla käytetyn laitteen meiltä. mm. noin 120kg hiilidioksidipäästöjä, noin 1500 litraa vettä ja noin 20 kiloa myrkyllisiä kemikaaleja yhtä laitetta kohden.


 • Kari26 loka 2020

  Kone perillä.
  Kiitokset, kone todellakin oli kuin uusi. Loistavaa toimintaa.
  Suosittelen Teitä kyllä mielelläni kaverillekin.

 • Olli07 loka 2020

  Ootte huipputiimi! Eilen tilatut tuotteet tulivat tänään aamupäivällä. 😀

 • rauf07 loka 2020

  Nopea toimitus, hyvä palvelu, kysymyksiin vastattiin nopeasti ja ymmärrettävästi. Toimitettu tavara oli sitä mitä luvattiinkin, erittäin hyväkuntoinen käytetty hp elitebook 2560p läppäri

 • Pekka29 syys 2020

  Hyvän palvelun ja nopean toimituksen asiantuntijakauppa 👍👌 ja ennenkaikkea hyvälaatuiset läppärit (2kpl) jotka ostin! Kunnon laitteet , jotka käytettynäkin päihittää markettimallit mennen tullen. Lisäksi hyvät neuvot puhelimessa, johon vastattii heti!

 • Jussi13 heinä 2020

  Hyvä kauppa, tällaista palvelua ei takuulla saa valtavirran marketeista. Hinnatkin ovat ihan eri luokkaa. Viesteihin vastataan nopeasti ja hieman vähemmänkin tietotekniikkaan perehtynyttä asiakasta jaksetaan palvella pieteetillä. Allekirjoittaneella on ainakin " torin " selaaminen jäänyt väliin.

 • Mika06 kesä 2020

  Ostin Greniuksen verkkokaupasta kaksi kannettavaa lapsilleni koulukäyttöön - todella ystävällinen ja nopea palvelu. Koneet toimineet moittettomasti jo kohta 2kk. Edullinen hinta ja huomattavasti järkevämpää ostaa koululaisen ekaksi koneeksi käytetty laadukas yrityskannettava, kuin ostaa kaupoista halpoja laitteita, jotka eivät pysty oikein mihinkään perusnettisurffailua parempaan! Kiitos Grenius!

 • Antti06 kesä 2020

  Nopea toimitus, edullinen hinta, tuote juuri mitä kaivattiinkin.

 • J06 touko 2020

  Ostin läppärin täältä ja ostaminen ja toimitus oli vaivatonta. Ei ollutkaan mieleinen läppäri itselleni ja jouduin palauttamaan sen. Palautus sujui tosi kätevästi ja rahat tulivat nopeasti tilille takaisin. Todella hyvä asiakaspalvelu ja kokemus. 🙂

 • Jaana06 touko 2020

  Nopea toimitus, hyvä palvelu, kysymyksiin vastattiin nopeasti ja ymmärrettävästi. Toimitettu tavara oli sitä mitä luvattiinkin, erittäin hyväkuntoinen käytetty Dellin läppäri, selkeästä valikosta tilatuin lisukkein, joista sai chatin kautta lisätietoa.

 • bantse06 huhti 2020

  Kiitos kaupoista! suosittelut 10+

 • Henri17 tammi 2020

  Täytyy kyllä sanoa että teillä on asiakaspalvelu kunnossa!

 • Sanna17 marras 2019

  Fiksu verkkokauppa, paljon valikoimaa ja kilpailukykyiset hinnat!

 • Maria17 marras 2019

  Selkeät ja toimivat nettisivut. Käytin myös chat-palvelua, josta vastattiin nopeasti ja sain vastaukset kysymyksiini! Voin lämpimästi suositella 🙂

 • Maryam17 marras 2019

  Todella hyvää ja ammattitaitoista palvelua.

 • Satu17 marras 2019

  Selkeät sivut, hyvin informaatiota tuotteista ja nopea toimitus.

 • Jesse17 marras 2019

  Edullinen hinta ja tuotekuvaus piti paikkansa. Lisäksi nopea vastaus yhteydenottoon ja noudon sai sovittua omaan aikatauluun sopivaksi samalle päivälle, vaikka tilasin pienen lisätyön.

 • Sami17 marras 2019

  Hyvä meininki!

 • Petri17 marras 2019

  Huippu mesta, ei mitään pahaa sanottavaa, 5/5.

 • ANNA17 marras 2019

  verkkokaupan online chatissa saanut hyvin apua!

 • Juha17 marras 2019

  Selkeä ja hyvät kuvat.