Miksi me?


Hinta

Ostamme käytettyjä kannettavia, käytettyjä puhelimia, leasingsopimuksensa päättäviä, uudelleen pakattuja tai esittelytietokoneita ja muita laitteita hyvin suurissa erissä. Myymme kunnostettuja laitteita pääsääntöisesti verkossa jonka vuoksi pystymme pitämään kulut ja hintatason erittäin alhaisina.

Käytetty tuote meillä on keskimäärin 30% halvempi kuin kilpailijalla ja jopa 80% halvempi kuin uusi vastaava!

Vaikka olemmekin pääsääntöisesti verkkokauppa, tuotteita saa toki kokeilla ja tutkia paikan päällä noutovarastollamme!

Palvelu

Autamme laitteiden valinnassa joka arkipäivä chatissa ja puhelimitse klo 10:00 – 18:00

Noutovarasto on avoinna arkisin klo 10:00 – 16:00

Verkkokauppa, yhteydenottopyyntö ja sähköposti toimivat 24 tuntia vuorokaudessa!

Joustavuus

Meiltä löytyy laaja valikoima sekä käytettyjä että uusia laitteita kaikissa hintaluokissa, josta löytyy todennäköisesti sinulle sopiva vaihtoehto. Autamme aina laitteen valinnassa ja teemme myös räätälöityjä kokoonpanoja toiveidesi mukaan.

Käytetyillä uusiolaitteilla on vähintään vuoden takuu sekä 60 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Käytettyjä laitteita siis saa kokeilla kotona jopa 60 päivää ja palauttaa maksutta, jos ostos ei miellytä. Jos ostat esimerkiksi Grenius laskulla, et siis maksa mitään kokeiluajalta, sillä Grenius laskulla saat niin ikään 60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Uusien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa avaamattomina palautettaessa. Uusille, avaamattomille tuotteille tuotteille vaihto- ja palautusoikeus on 30 päivää.

Laaja maksu- ja toimitustapavalikoima

Toimitus vain 1-2 arkipäivää. Yli 29€ tilauksille maksuton toimitus!

Maksuvaihtoehtoina mm. verkkopankki, maksukortti, lasku, osamaksu & yrityksille yrityslasku tai leasing!

Ympäristö

Säästät hurjasti luonnonvaroja ostamalla käytetyn laitteen meiltä. mm. noin 120kg hiilidioksidipäästöjä, noin 1500 litraa vettä ja noin 20 kiloa myrkyllisiä kemikaaleja yhtä laitetta kohden.


 • Jarmo08 touko 2021

  Todella salamannopea toimitus ja tietokone pelaa loistavasti kuin uusi. Kiitos ja suosittelut muillekin asiakkaille.

 • Vesa04 touko 2021

  nopea toimitus, tuote on mitä luvattiin.

 • Mikko04 touko 2021

  Greniuksella asiantunteva palvelus ja kone tuli nopeasti tilauksen mukaisin lisäyksin kotiovelle.

 • Iina-Anniina27 huhti 2021

  Asiakaspalvelu oli hyvin ystävällistä ja tuotteet saapuivat nopeasti luvatun mukaisesti. Tuotteet juuri sellaiset, kun tuotekuvauksiin oli kirjoitettu.

 • K27 huhti 2021

  Erittäin sujuvaa ja asiallista palvelua. Henkilökunta osaa hommansa ja tuotteiden toimitusaikataulu on todella nopea. Suosittelen lämpimästi.

 • Toni27 huhti 2021

  Verkkosivut ovat erittäin selkeät ja houkuttelivat selaamaan tuotteita. Ostaminen helppoa ja toimitus oli erittäin nopea. Sopivan oloisen tuotteen löysin valikoimasta ja oli hyvä tarjouskin juuri menossa. Miksi neljä tähteä niin tuote jonka tilasin oli lievä pettymys, mutta toimiva laite kuitenkin. Jatkossa satsaan kyllä enemmän jotta saan paremman laitteen. Tulen jatkossa ostamaan ja myös suosittelemaan.

 • joyz20 huhti 2021

  Hyvin toimii, nopea lähetys ja hyväkuntoinen käytetty läppäri tuli

 • Tarif20 huhti 2021

  Nopea toimitus ja hyvä laatuinen tietokone.

 • Henrik09 huhti 2021

  Sain 500,- unelmakoneen isolla näytöllä. Nyt kelpaa ottaa läppäri kainaloon ja mennä vaikka puistoon duuniin. Palvelu oli ykkösluokkaa ja pariin kysymykseeni jälkikäteen chat-palvelussa tuli hyvät vastaukset. Pidän siitä, että mitään ei tyrkytetä, vaan ilmoitin budjetin ja siitä löysimme koneen 499,90 euroa (: Mitään naarmuja ei koneessa ole ja oli kuin olisin ostanut täysin uuden koneen. Tämä on myös ilmastoteko. Koneella on normaalit takuut voimassa.

 • Timo30 maalis 2021

  Tavarat saapuneet nopeasti, ja kuntoluokitukset olleet kohdallaan. Suosittelen.

 • Tuomo18 maalis 2021

  Asiantunteva ystävällinen palvelu! Olen ostanut kaksi tietokonetta, hinta aivan kohtuullinen, molemmat ovat toimineet hyvin! Kannatta tsekata tuotteet ja verrata hintoja!👍

 • Jussi10 maalis 2021

  todella nopea toimitus ja tuote oli juuri sitä mitä pitikin, kiitos.

 • Vesa10 maalis 2021

  Hyvä ja tehokas kone tuli ostettua edullisesti, kone tuli posti expressillä suoraan kotiovelle ilmaiseksi suosittelen !

 • Jarmo10 maalis 2021

  Laite oli luvatunlainen ja toimitus nopeaa, kiitos! Suosittelen lämpimästi😀

 • Alpo09 maalis 2021

  Onnistuitte erittäin hyvin. Olen vuosien saatossa ostanut useitakin käytettyjä läppäreitä eri myyjiltä ympäri Suomen ja kohtuu hyvin on nekin ostokseni onnistuneet, mutta teidän kanssa kauppoja tehtyäni sanon, että olette kaikkien yläpuolella kokonaisuudessaan. Todella hyvää palvelua kaikin puolin. Ostamani laite on juuri sellainen, mitä olin etsinyt ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Suosittelen kyllä muillekin kääntymään teidän puoleenne, jos haluaa tehdä kauppoja asiantuntevan myyjän kanssa. Kiitos.

 • anniina28 helmi 2021

  Ystävällistä, nopeaa ja helppoa palvelua! Tilasin ensiksi Dell:n käytetyn kannettavan, jonka pystyi noutamaan jo samana päivänä. Kannettava oli hyväkuntoinen, mutta halusin vaihtaa sen myöhemmin toiseen käytettyyn kannettavaan. Vaihto sujui todella sujuvasti ja ensimmäisen kannettavan maksu palautui tilille samana päivänä kun palautin kannettavan. Suosittelen!

 • pejuro12327 helmi 2021

  Erittäin hyvä asiakaspalvelu ja nopea toimitus. Tilasin kannettavan tietokoneneen ja olin positiivisesti yllättynyt kun sen kunto oli parempi kuin oletin. Toimii todella hyvin. Suosittelen tätä kauppaa kaikille lämpimästi.

 • Ilkka23 helmi 2021

  Pari viikkoa sitten tilasin käytetyn Dell Optiplex 9010 tietokoneen. Kone tuli kuten Grenius lupasi. Tietokone oli siistissä kunnossa. Vaihdoin 250 GB kovalevyn 480 GB SSD tallentimeen, jossa oli valmiina Linux Mint 20 käyttöjärjestelmä.. Tosin menetin kovalevyllä olleen Windows 10 käyttöjärjestelmän. Olen luopunut Windowsista jo 10 vuotta sitten, joten en tarvitse sitä.Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Tulen varmasti suosittelemaan Greniusta!

 • Maikki23 helmi 2021

  Nopea ja laadukas asiakaspalvelu. Edulliset hinnat, toimivat laitteet ja nopea toimitus.

 • Henri23 helmi 2021

  Parasta asiakaspalvelua pitkään aikaan. Kun eteen tulee ongelmia, ne ratkaistaan heti ja kuunnellaan asiakasta herkällä korvalla. Hinta/laatusuhdekin erinomainen.