Käytetyt laatukannettavat lukiolaiselle

Käytetyt laatukannettavat lukiolaisille

Greniuksen käytetyt kannettavat sopivat erinomaisesti on lukiokäyttöön!

Etsitkö lukiolaiselle sopivaa, laadukasta mutta edullista kannettavaa?

Hienoa, olet juuri oikeassa paikassa! (Tietoa koneista muille opiskelijoille kuin lukio-opiskelijoille löydät täältä)

Meiltä löydät laajan valikoiman tasokkaita, käytettyjä kannettavia, jotka sopivat erinomaisesti juuri lukio-opiskeluun.

Kaikki tältä sivulta löytyvät koneet ovat testattu toimestamme yhteensopiviksi ja toimiviksi Abitin ABITTI2202L -version kanssa. Emme voi taata 100 % toimivuutta tuleviin Abitti -versioihin. Tuotesivulla kerrotaan yksityiskohtaisesti yhteensopivuudesta ja testauksesta.

Lukiolaiskannettavillamme on vuoden takuu, 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus sekä ilmainen toimitus ja palautus. Nopea toimitus – vain 1-2 arkipäivää!

Edulliset hinnat

Käytetyt tietokoneemme ovat hinta-laatusuhteeltaan lyömättömiä.

Laadukkaat kannettavat

Myymme yritysten käytöstä poistuneita, tarkastettuja ja kunnostettuja laatutietokoneita.

Lukiokäyttöön soveltuva

Kaikista kannettavistamme löytyy lukio-opiskelussa vaadittavat liittimet ja muut tärkeät ominaisuudet.

Greniuksella Abitti -testatut kannettavat

Kaikki nämä koneet ovat testattu toimestamme yhteensopiviksi ja toimiviksi Abitin ABITTI2202L -version kanssa. Emme voi taata 100 % toimivuutta tuleviin Abitti -versioihin. Tuotesivulla kerrotaan yksityiskohtaisesti yhteensopivuudesta ja testauksesta.

Kestävä lukiolaiskannettava kulkee mukana

Lukiolainen käyttää tietokonetta kolmen vuoden ajan lähes päivittäin, joten laitteeseen on syytä panostaa. Kannettava kulkee kätevästi mukana laukussa, mutta jatkuva liikuttelu asettaa tietokoneen kestävyydelle omat vaatimuksensa. Laukussa päivittäin kulkeva tietokone saattaa myös ajoittain kärsiä tavanomaista vauhdikkaammista otteista, joten kannettavan tulisi olla lisäksi järkevän hintainen.

Grenius lukiolaiskannettava on sekä laadukas että edullinen. Miksi?

Laaja valikoima laatukannettavia

Kaikki lukiolaiskannettavamme ovat yritysten käytöstä poistettuja laatutietokoneita, joten laitteemme ovat kestävämpiä ja kevyempiä kuin monet perusläppärit. Ei ylimääräisiä räminöitä eikä helinöitä. Kannettavamme ovat perin pohjin tarkastettuja ja kunnostettuja laitteita.

Lukiolaiskannettaviksi myytävissä tietokoneissamme riittää myös tehoja, sillä koneiden on entisessä elämässään pitänyt pyörittää erilaisia yritysmaailmassa vaadittavia, monimutkaisiakin ohjelmistoja.

Myynnissä olevien Grenius lukiolaiskannettavien valikoima on laaja, mutta mukaan on kuitenkin hyväksytty vain tietokoneet, joiden akun kesto on hyvä sekä opiskeluissa tarvittavien liittimien määrä riittävä. Valitse siis mikä tahansa tietokoneistamme ja saat joka tapauksessa lukiomaailmaan hienosti soveltuvan laitteen.

Laatu ja edullinen hinta harvemmin kulkevat käsi kädessä, mutta lukiolaiskannettavan ydinajatuksena on nimenomaan yritysmaailmasta poistettujen, toimivien ja hyvien tietokoneiden uusiokäyttö. Meidän tapauksessamme laadusta ei siis tarvitse maksaa hurjia summia!

Abitti -testaus ja yhteensopivuus

Abitti on Ylioppilastutkintolautakunnan (YTL) julkaisema sähköinen koejärjestelmä, jota jokainen lukio-opiskelija tulee opintojensa aikana käyttämään. Abitin tarkoituksena on antaa ylioppilastutkintoon osallistuville mahdollisuus tutustua ylioppilastutkinnon koejärjestelmään, joten monet kurssikokeistakin suoritetaan nykyään Abitin kautta.

Löydät sivuiltamme kannettavia jotka ovat toimestamme testattu toimimaan Abitin kanssa. Löydät tuotesivulta tarkan Abitti -version jolla tuote on testattu. Kaikki tältä sivulta löytyvät koneet ovat testattu toimestamme yhteensopiviksi ja toimiviksi Abitin ABITTI2202L -version kanssa. Emme voi taata 100 % toimivuutta tuleviin Abitti -versioihin. 

Muita Grenius lukiolaiskannettavan tärkeitä ominaisuuksia

Abitin ja sen vaatimusten lisäksi olemme huomioineet lukiolaiskannettavissa myös muut lukio-opiskelun kannalta tärkeät ominaisuudet.

Jokainen valikoimaamme hyväksytty kannettava täyttää seuraavat kriteerit:

  • välttämättömät USB- ja Ethernet-liitännät
  • mahdollisuus kytkeä WLAN-verkkoon
  • opiskeluun soveltuvan kokoinen näyttö ja näppäimistö

Ylioppilastutkintolautakunnan mukaan kannettavissa tietokoneissa tulee olla useita USB-liittimiä ylioppilaskokeissa käytettäviä muistitikkuja varten. Lisäksi kannettavissa tarvitaan Ethernet-verkkoliitäntä, sillä suurin osa ylioppilastutkinnon kokeista suoritetaan langallisissa koeverkoissa.

Monissa lukioissa myös useimmat kurssikokeet suoritetaan Abitti-järjestelmässä, jolloin tietokoneet liitetään koulun langattomaan verkkoon. Tämän vuoksi Ethernet-verkkoliittimen lisäksi kannettavan tietokoneen tuleekin olla kytkettävissä myös langattomaan WLAN-verkkoon. 

Meillä Abitin langattoman verkkosovittimen- ja yhteyden toimivuus varmistetaan aina. 

Esimerkiksi uusissa markettikannettavissa langattomat verkkosovittimet eivät välttämättä ole yhteensopivia Abitin kanssa, sillä uusimpiin koneisiin ei ole vielä julkaistu näiden Linux ajureita. Käytetyissä kannettavissamme ei tätäkään ongelmaa ilmene.

Lukio-opiskelussa käytettävissä kannettavissa tietokoneissa on hyvä olla myös riittävän iso näyttö ja selkeät näppäimet. Pienellä näytöllä työskenteleminen rasittaa silmiä ja aiheuttaa monesti haasteita myös eri ohjelmien tai ikkunoiden välillä liikkuessa. Lisäksi erillinen hiiri lisää opiskelun ergonomisuutta ja kannettavan käyttömukavuutta. Meiltä saa myös oheislaitteita, kuten hiiriä.

Millainen on sinun lukiolaiskannettavasi?

Edulliset ja laadukkaat tietokoneemme ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi lukiolaisten keskuudessa. 

Greniuksen yrityskäytöstä poistuneita ja kunnostettuja kannettavia on lukiokäyttöön myyty jo tuhansia!

Mikä kannettavistamme sopii parhaiten sinulle? Tutustu valikoimaamme tai kysy meiltä!