Lenovo-huolto Suomessa

Tarvitseeko Lenovo-tietokoneesi huoltoa tai korjausta? Olemme koonneet tähän erilaisia Lenovo-huoltoon ja -korjaukseen erikoistuneita yrityksiä Suomessa. Tutustu palveluihin ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto!

Esimerkkejä Lenovo-huoltopalveluja tarjoavista yrityksistä

  • Taitonetti
  • ITTukku
  • Datapiste
  • Digishop
  • Draytek Finland

Tutustu eri Lenovo-huoltopalveluihin ja löydä juuri sinun laitteellesi sopiva huolto. Eri yritykset tarjoavat monipuolisia palveluita Lenovo-tietokoneiden huoltamiseen, korjaamiseen ja ylläpitoon.

Muita tietokonemerkkien huoltopalveluita:

Yrityksille: Myy käytetty tietokone tai puhelin meille

Grenius tarjoaa palvelua yrityksille, jotka haluavat myydä käytettyjä tietokoneita ja puhelimia. Ota yhteyttä ja saat tarjouksen laitteistasi. Autamme yrityksiä kierrättämään IT-laitteita vastuullisesti ja tietoturvallisesti.

Lue lisää ja löydä sopivat huoltopalvelut laitteillesi

Käy läpi sivujamme ja löydä parhaiten sinulle sopiva huolto- tai korjauspalvelu niin tietokoneille kuin mobiililaitteille. Vertaile eri vaihtoehtoja ja tee valinta, joka takaa parhaan mahdollisen huollon laitteillesi.

Tutustu kaikkeen muuhun tietokonehuolto-aiheiseen täällä


Osta käytettyjä tietokoneita tai puhelimia ja muita laitteita edullisesti

Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.


Huomioithan että tämän sivun sisältö on automaattisesti tuotettua. Emme vastaa sivun sisällön tarkkuudesta.