fbpx

Jos haluat myydä käytetyt tietokoneesi, puhelimet tai tablettisi, olet oikeassa paikassa. Ostamme nyt laitteita myös yksityishenkilöiltä. Jos olet hankkimassa etkä myymässä laitteita, siirry tästä verkkokauppaamme.

Muussa tapauksessa pyydä tarjous tästä!

Yritysasiakas, jos eksyit tälle sivulle, voit pyytää tarjouksen myös tällä lomakkella. Jos tahdot tietää lisää ratkaisuistamme yrityksille, siirry tästä Grenius Business etusivulle.  Jos olet myymässä tai kierrättämässä laitteita, liitä halutessasi mukaan tiedostoja. Voit lähettää kuvia tai listauksen laitteista. Näin pystymme heti tekemään alustavan arvion esimerkiksi mahdollisesta hyvityksestä. Liitetiedoston maksimikoko 8mb.  Miksi myydä meille?

  • Maksamme markkinoiden reiluimman hyvityksen käytetyistä laitteista
  • Laitteiden tietoturvaus on usein nopea ja täysin maksuton palvelu, vaikka laitteet eivät uusiokäyttöön kelpaisivatkaan.
  • Tietosi ovat turvassa. Jokaiselle laitteelle tehdään täydellinen tietoturvakäsittelyprosessi alan tiukimpien standardin mukaisesti. Poistamme kaikki tunnisteet ja datan ammattimaisesti. Raportoimme käsittelystä aina nopeasti ja sarjanumerokohtaisesti veloituksetta.
  • Toimintamme on erittäin ympäristöystävällistä. Lähes kaikki laitteet päätyvät uusiokäyttöön. Yhden laitteen kierrättäminen kauttamme säästää noin 120 kiloa hiilidioksidipäästöjä ja 240 kiloa fossiilista polttoainetta.