Tietokoneiden leasing ja vuokraus ovat kaksi vaihtoehtoa, joilla yritykset voivat hankkia tarvitsemansa tietokoneet. Leasing tarkoittaa käytännössä sitä, että yritys vuokraa tietokoneet jonkin aikaa ja voi sitten palauttaa ne takaisin tai ostaa ne omaksi. Vuokraus puolestaan tarkoittaa sitä, että yritys saa käyttöönsä tarvitsemansa tietokoneet määräajaksi, mutta ne eivät ole yrityksen omaisuutta. Kumpi vaihtoehto kannattaa valita, riippuu muun muassa yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja tarpeista. On kuitenkin hyvä huomioida, että leasing ja vuokraus voivat olla kalliimpia kuin tietokoneiden ostaminen suoraan, mutta niiden avulla voi säästää esimerkiksi huolenpidosta ja päivityksistä. On myös tärkeää ottaa huomioon sopimuksen yksityiskohdat ja mahdolliset lisäkustannukset. Huomaa, että tämä sisältö on tuotettu automaattisesti, emmekä ole vastuussa sen sisällöstä.


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply