Uusi Apple TV -sovellus tarjoaa kustannustehokkaan videokokoustilan PK-yrityksille

Uusi Apple TV -sovellus tarjoaa kustannustehokkaan videokokoustilan PK-yrityksille

Viimeisimmät IT-uutiset

Videokokouksen järjestäminen hybriditapaamisia varten voi olla kallista pienille ja keskisuurille yrityksille (PK-yrityksille). Kustannukset voivat kuitenkin laskea merkittävästi, kun verkossa toimiva kokouspalveluntarjoaja Zoom julkisti uuden Apple TV -sovelluksen. Tämä yhdistää Zoomin ja Apple TV:n ominaisuudet hybridi- ja virtuaalisiksi kokoustiloiksi.

Apple TV -sovellusta hyödyntäen käytetään Apple Continuity Cameraa, joka mahdollistaa iPhonen tai iPadin kameran käyttämisen liittyneen Apple-laitteen kamerana.

Hybridi- ja virtuaalikokoustilat pienyrityksille

PK-yritykset etsivät kustannustehokkaita ratkaisuja, joiden avulla ne voivat järjestää hybridikokouksia, joissa on mahdollista yhdistää etätyöntekijät ja paikan päällä olevat osallistujat. Tällaisten tilojen rakentaminen voi kuitenkin olla haastavaa ja kallista. Zoomin ja Apple TV:n yhteistyö tarjoaa nyt kätevän ratkaisun, jolla PK-yritykset voivat luoda helposti sekä hybridi- että virtuaalikokoustiloja ilman suuria kustannuksia.

Apple TV -sovelluksen käyttöönotto mahdollistaa Apple-laitteiden, kuten iPhonen tai iPadin, kameran hyödyntämisen liitetyssä Apple TV:ssä kokoustilan kamerana. Tämä helpottaa etäosallistujien viestintää paikan päällä olevien henkilöiden kanssa, mikä mahdollistaa kattavat ja sujuvat kokouskokemukset.

Käyttöönotto ja toiminnallisuus

Apple TV -sovelluksen käyttöönotto on helppoa ja suoraviivaista. Sovelluksen käyttämiseksi tarvitaan puhelin tai tabletti, jossa on Apple Continuity Camera -toiminto. Tämä toiminto mahdollistaa iPhonen tai iPadin kameran käytön liitetyssä Apple-laitteessa. Liittäminen voidaan suorittaa langattomasti, ja Apple TV -sovellus ottaa käyttöön iPhonen tai iPadin kameran automaattisesti.

Näin saadaan luotua videokokouksia varten hybriditila, jossa Apple TV toimii näyttönä ja äänitoistona sekä iPhone tai iPad toimii virtuaalikokouskamerana. Sen avulla voit helposti viestiä etäosallistujien kanssa ja seurata tapaamista reaaliajassa.

Yhteenveto

PK-yritykset tarvitsevat kustannustehokkaita ratkaisuja hybridikokoustilojen luomiseen. Zoomin ja Apple TV:n uusi sovellus vastaa tähän tarpeeseen tarjoten helppokäyttöisen, edistyksellisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon videokokousratkaisuille. Lisäksi Apple TV -sovellus hyödyntää Apple Continuity Cameraa, joka mahdollistaa iPhonen tai iPadin kameran helpon käytön liityneen Apple-laitteen kanssa.

Tämä uusi Apple TV -sovellus vahvistaa Zoomin ja Apple TV:n yhteistyötä ja luo uusia mahdollisuuksia PK-yrityksille järjestää hybridikokouksia, jotka yhdistävät sujuvasti etätyöntekijät ja paikan päällä olevat osallistujat. Pienille ja keskisuurille yrityksille tämä on merkittävä etu, jonka avulla he voivat saavuttaa kokoustavoitteensa tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.


Leave a Reply