Kokemuksia

Lue muiden kokemuksista! Keräämme arvosteluita niin Googlessa, Trustpilotissa, Facebookissa kuin omalla sivustollammekin. Voit käydä lukemassa arvosteluitamme näissä palveluissa ja toki jättämässä myös omasi. Alla on yhteenveto tämänhetkisistä arvosteluistamme.

4.7
googletrustpilotlogo
5
341
4
86
3
10
2
5
1
5

Alla viimeisimmät 100 asiakaspalautetta

Voit selata arvosteluita nuolinäppäimillä tai pyyhkäisemällä.

Meiltä löytyy laaja valikoima käytettyjä laitteita kaikissa hintaluokissa, joista löytyy todennäköisesti sinulle sopiva vaihtoehto. Autamme aina laitteen valinnassa ja teemme myös räätälöityjä kokoonpanoja toiveidesi mukaan.

Käytettyjä laitteita saa kokeilla kotona 60 päivää ja palauttaa maksutta, jos ostos ei miellytä. Jos ostat esimerkiksi Grenius laskulla, et siis maksa mitään kokeiluajalta, sillä Grenius laskulla saat niin ikään 60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Uusien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa avaamattomina palautettaessa.


Toimitus vain 1-2 arkipäivää. Yli 29€ tilauksille maksuton toimitus!

Maksuvaihtoehtoina mm. verkkopankki, maksukortti, lasku, osamaksu & yrityksille yrityslasku tai leasing!

Säästät hurjasti luonnonvaroja ostamalla käytetyn laitteen meiltä. mm. noin 120kg hiilidioksidipäästöjä, noin 1500 litraa vettä ja noin 20 kiloa myrkyllisiä kemikaaleja yhtä laitetta kohden.