Kokemuksia

Meiltä löytyy laaja valikoima sekä käytettyjä että uusia laitteita kaikissa hintaluokissa, josta löytyy todennäköisesti sinulle sopiva vaihtoehto. Autamme aina laitteen valinnassa ja teemme myös räätälöityjä kokoonpanoja toiveidesi mukaan.

Kaikilla laitteilla on vähintään vuoden takuu sekä 30 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Käytettyjä laitteita kuitenkin saa kokeilla kotona 60 päivää ja palauttaa maksutta, jos ostos ei miellytä. Jos ostat esimerkiksi Grenius laskulla, et siis maksa mitään kokeiluajalta, sillä Grenius laskulla saat niin ikään 60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Uusien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa avaamattomina palautettaessa.


Tässäpä muutamia asiakkaiden jättämiä palautteita Grenius.fi verkkokaupassa

 • Ilkka09 kesä 2021

  Erinomainen palveluasenne ja edulliset hinnat - voittajayhdistelmä!

 • Petri01 kesä 2021

  Nopea toimitus ja tuote oli juuri sitä mitä oli luvattu.

 • Robin17 touko 2021

  Pelkkää myönteistä. Koneet (ostin 2) olivat todella hyvässä kunnossa ja ovat toimineet (tähän asti) moitteitta.

 • Juha15 touko 2021

  Hei, onnistuitte erinomaisesti! Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Kiitos.

 • Mika15 touko 2021

  Erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja nopeaan toimitukseen kotiovelle.

 • Jarmo08 touko 2021

  Todella salamannopea toimitus ja tietokone pelaa loistavasti kuin uusi. Kiitos ja suosittelut muillekin asiakkaille.

 • Vesa04 touko 2021

  nopea toimitus, tuote on mitä luvattiin.

 • Mikko04 touko 2021

  Greniuksella asiantunteva palvelus ja kone tuli nopeasti tilauksen mukaisin lisäyksin kotiovelle.

 • Iina-Anniina27 huhti 2021

  Asiakaspalvelu oli hyvin ystävällistä ja tuotteet saapuivat nopeasti luvatun mukaisesti. Tuotteet juuri sellaiset, kun tuotekuvauksiin oli kirjoitettu.

 • K27 huhti 2021

  Erittäin sujuvaa ja asiallista palvelua. Henkilökunta osaa hommansa ja tuotteiden toimitusaikataulu on todella nopea. Suosittelen lämpimästi.

 • Toni27 huhti 2021

  Verkkosivut ovat erittäin selkeät ja houkuttelivat selaamaan tuotteita. Ostaminen helppoa ja toimitus oli erittäin nopea. Sopivan oloisen tuotteen löysin valikoimasta ja oli hyvä tarjouskin juuri menossa. Miksi neljä tähteä niin tuote jonka tilasin oli lievä pettymys, mutta toimiva laite kuitenkin. Jatkossa satsaan kyllä enemmän jotta saan paremman laitteen. Tulen jatkossa ostamaan ja myös suosittelemaan.

 • joyz20 huhti 2021

  Hyvin toimii, nopea lähetys ja hyväkuntoinen käytetty läppäri tuli

 • Tarif20 huhti 2021

  Nopea toimitus ja hyvä laatuinen tietokone.

 • Timppa15 huhti 2021

  Hyvän koneen sain halvalla. Oma moka etten lukenut tuotetietoja tarkemmin, tuijotin vaan sitä 8 gigan muistia. Wifi ja hdmi puuttuu koneesta, mutta ei ollut onneksi ongelma kun Deco löytyy koneen vierestä ja sopiva adapteri oli näyttöä varten ennestään

 • Terho15 huhti 2021

  Nopea oli toimitus, kiitos.Kone lähti toimimaan myös hyvin.

 • Henrik09 huhti 2021

  Sain 500,- unelmakoneen isolla näytöllä. Nyt kelpaa ottaa läppäri kainaloon ja mennä vaikka puistoon duuniin. Palvelu oli ykkösluokkaa ja pariin kysymykseeni jälkikäteen chat-palvelussa tuli hyvät vastaukset. Pidän siitä, että mitään ei tyrkytetä, vaan ilmoitin budjetin ja siitä löysimme koneen 499,90 euroa (: Mitään naarmuja ei koneessa ole ja oli kuin olisin ostanut täysin uuden koneen. Tämä on myös ilmastoteko. Koneella on normaalit takuut voimassa.

 • Timo30 maalis 2021

  Tavarat saapuneet nopeasti, ja kuntoluokitukset olleet kohdallaan. Suosittelen.

 • Tuomo18 maalis 2021

  Asiantunteva ystävällinen palvelu! Olen ostanut kaksi tietokonetta, hinta aivan kohtuullinen, molemmat ovat toimineet hyvin! Kannatta tsekata tuotteet ja verrata hintoja!👍

 • Arto15 maalis 2021

  Todella nopea toimitus ja ainakin parin viikon käytön perusteella luvatunlainen laite. Viides tähti jäi puuttumaan ainoastaan luvatusta kotiintoimituksesta, jonka Posti oli ratkaissut parinkymmenen kilometrin päässä toimitusosoitteesta siten, että paketti vietiin suoraan postin noutopisteeseen. Perusteluissa Lähetysseurannassa luki, ettei minua oltu tavoitettu - ei varmaan oltu tavoitettu, kun ei oltu soitettukaan. Toisaalta veljeni kohdalla asia hoidettiin siten, että veli katsoi kotipihallaan, kun Postin työntekijä vain pudotti ovella käymättä postilaatikkoon lapun, että paketti on ohjattu lähimpään Postiin, koska veljeni ei ollut tavoitettavissa. Siinä mielessä oma tapaukseni ei harmita yhtä paljon eikä tunnu niin räikeältä postikulujen maksajan linssiin vilaukselta, koska ovathan he Postilta voineet 20 km päästä yrittää lähettää savumerkkejä, kun en tuolloin katsellut ulos.

 • Jussi10 maalis 2021

  todella nopea toimitus ja tuote oli juuri sitä mitä pitikin, kiitos.


Toimitus vain 1-2 arkipäivää. Yli 29€ tilauksille maksuton toimitus!

Maksuvaihtoehtoina mm. verkkopankki, maksukortti, lasku, osamaksu & yrityksille yrityslasku tai leasing!

Säästät hurjasti luonnonvaroja ostamalla käytetyn laitteen meiltä. mm. noin 120kg hiilidioksidipäästöjä, noin 1500 litraa vettä ja noin 20 kiloa myrkyllisiä kemikaaleja yhtä laitetta kohden.