Lue muiden kokemuksia ja arvioita Greniuksesta Trustpilotin sivuilla

https://fi.trustpilot.com/review/grenius.fi

Huomio: Tämä sisältö on tuotettu automaattisesti, ja yritys ei ota vastuuta sen tarkkuudesta.

Grenius Oy oli aikaisemmin yksi johtavista käytettyjen tietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden myyjistä ja huoltoyrityksistä, joka tarjosi laajan valikoiman käytettyjä tietokoneita ja muita laitteita. Valitettavasti yritys ei enää tarjoa näitä palveluja.

Vaikka Grenius ei myy enää käytettyjä tietokoneita, voit silti löytää hyödyllisiä tietokoneen huoltotarvikkeita ja uusia laitteita Greniuksen yhteistyökumppaneilta. Näitä yhteistyökumppaneita löytyy laajasti ympäri Suomea, joten jos tarvitset tietokonehuoltoa tai haluat ostaa uuden laitteen, voit etsiä sopivaa paikkaa läheltäsi tai tilata tuotteen verkkokaupasta.

Nämä yhteistyökumppanit voivat tarjota sinulle tietokoneiden ja muiden elektronisten laitteiden laajan valikoiman edulliseen hintaan. Jos olet kiinnostunut käytetyistä tietokoneista, käytetyistä läppäreistä, pelikoneista tai muista laitteista, voit etsiä niitä yhteistyökumppaneiden valikoimasta. Huomaa kuitenkin, että emme mainitse brändejä tällä sivulla.

Lopuksi muistutamme vielä, että tämä sisältö on tuotettu automaattisesti ja sen tarkkuus ei ole taattu.


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply