Hanki laadukkaat käytetyt pelikoneet Grenius.fi:ltä. Tutustu valikoimaan ja löydä sopiva pelikone tarpeisiisi.

 

Huomio! Tämä sivu on tuotettu automaattisesti ja sisältö ei välttämättä pidä täysin paikkaansa. Grenius Oy ei ota vastuuta sivun sisällöstä.

Valitettavasti Grenius Oy ei enää tarjoa käytettyjä pelikoneita myyntiin. Sivulla aiemmin mainitut palvelut ovat lakanneet olemasta.

Mikäli etsit käytettyä tietokonetta, läppäriä tai muuta laitetta, joka täyttää tarpeesi, kurkista Greniuksen käytettyjen tuotteiden valikoimaa. Meiltä löydät laajan valikoiman käytettyjä tietokoneita, kannettavia, pöytäkoneita ja muita laitteita.

Käytetyissä tietokoneissamme on aina tarkistettu, että ne ovat toimintakunnossa. Valikoimamme sisältää myös edullisia käytettyjä yrityskannettavia ja muita yrityskoneita.

Vaikka emme myy enää käytettyjä pelikoneita, voimme suositella muutamia toimijoita, jotka saattavat tarjota etsimääsi. Voit löytää linkkejä sopiviin verkkokauppoihin tämän sivun alareunasta.

Tarjoamme myös hyvitystä vanhasta tietokoneestasi, mikäli haluat luopua siitä ja hankkia uudemman. Katso lisätietoa hyvityksestä osoitteesta www.grenius.fi/hyvitys.

Huomioithan, että emme myy tuotteita suoraan tämän sivun kautta. Käytämme linkkejä affiliate-kumppaneilta, jotka saattavat tarjota tarvitsemaasi laitetta.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply