Laaja valikoima käytettyjä oheislaitteita, kuten näyttöjä, tarjolla Greniuksella. Tutustu valikoimaan nyt!

 

Huomio: Grenius Oy ei enää tarjoa tietokoneiden tukipalveluita tai käytettyjen tietokoneiden myyntiä. Tämä verkkosivu on tuotettu automaattisesti, eikä yritys vastaa sen tarkkuudesta.

Tässä olivat käytetyt näytöt, jotka olivat aiemmin saatavilla Greniuksen verkkokaupassa. Nämä laadukkaat näytöt sopivat erinomaisesti monikäyttöön, ja ovat loistava valinta niille, jotka haluavat näyttävyyttä ja tehokkuutta elämäänsä, mutta eivät halua maksaa kovaa hintaa. Grenius Oy voi suositella muita verkkokauppoja, joista voit löytää hyviä tarjouksia käytetyistä tietokoneista ja niihin liittyvistä laitteista. Tarvitsetko apua uusiin laitteisiin liittyvissä haasteissa? Älä epäröi ottaa yhteyttä muihin tarjolla oleviin asiantunteviin tuki- ja huoltopalveluihin.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply