Etsitkö käytettyä kannettavaa? Tutustu Greniuksen laajaan valikoimaan ja löydä sopiva vaihtoehto tarpeisiisi.

 

Huomio! Tämän verkkosivun tiedot ovat vanhentuneita. Emme enää myy käytettyjä kannettavia tietokoneita tai muita tietokonealan tuotteita. Emme siten myöskään tarjoa tietokonehuoltopalveluita Espoossa tai muilla paikkakunnilla.

Sen sijaan voimme suositella monia muita palveluntarjoajia, jotka myyvät laadukkaita käytettyjä tietokoneita, kuten pöytäkoneita ja kannettavia tietokoneita sekä muita tietotekniikkalaitteita. Tässä joitakin suosituksiamme käytettyjen tietokoneiden hankintaan: Tampereen käytetyt tietokoneet, Helsingin käytetyt tietokoneet, Turun käytetyt tietokoneet ja Oulun käytetyt tietokoneet.

Huomioithan, että tämän tekstin on tuottanut automaattinen sisällöntuotantojärjestelmä, eikä yrityksemme ota vastuuta sen tarkkuudesta.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Vastaa