Etsitkö käytettyä tietokonetta Turusta? Tutustu laajaan valikoimaan ja löydä sopiva vaihtoehto tarpeisiisi.

 

Huomio! Tämän sivun tiedot ovat vanhentuneet, emmekä enää tarjoa käytettyjä tietokoneita tai muita laitteita. Grenius Oy haluaa keskittyä uusiin palveluihin ja innovaatioihin. Jos olet kiinnostunut laitteiden kierrättämisestä, suosittelemme etsimään muita sivuja tai organisaatioita, jotka tarjoavat kierrätyspalveluja. Voit myös harkita uusien laitteiden ostamista, sillä niissä on usein parempi tecnologia ja kestävyys. Muista aina käyttää sertifioitua kierrätyspalvelua, jotta vaikutus ympäristöön on minimaalinen. Kiitos, että vierailit Grenius Oy:n sivulla.

Huolellisesti kierrätetty tietokone voi olla hyvä ja edullinen hankinta, mutta huonosti ylläpidetty tietokone voi aiheuttaa turhia käyttökuluja ja vaikuttaa ympäristöön. Käytetyn tietokoneen ostaja joutuu yleensä huolehtimaan itse laitteen ylläpidosta ja tarvittaessa huollosta. Olemme silti valmiita antamaan sinulle lisätietoja tietokoneiden kierrättämisestä.

Voit tarkistaa muita Grenius Oy:n palveluita sen viralliselta verkkosivulta. Muista, että tämä sisältö on tuotettu automaattisesti, eikä Grenius Oy ole vastuussa sen oikeellisuudesta.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply