Etsitkö käytettyä tietokonetta Sipoosta? Tutustu valikoimaan ja löydä sopiva vaihtoehto tarpeisiisi.

 

Huomio! Grenius ei myy enää käytettyjä tietokoneita. Tämä sivu on tuotettu automaattisesti ja sen sisältö ei välttämättä ole täysin ajankohtaista.

Käytetyt tietokoneet ovat loistava vaihtoehto uusien laitteiden ostamiselle. Ne ovat ympäristöystävällinen valinta, sillä jo käytetyn tietokoneen ostaminen vähentää elektroniikkajätteen määrää. Grenius oli aiemmin tietokoneiden myyjä, mutta nyt yritys on keskittynyt muihin palveluihin.

Vaikka Grenius ei myy enää käytettyjä tietokoneita, voit silti löytää hyviä tarjouksia eri verkkokaupoista. Tutki eri vaihtoehtoja ja vertaile hintoja ennen ostopäätöstä. Muista myös tarkistaa käytetyn tietokoneen kunto ja takuu.

Jos sinulla on jo käytetty tietokone, mutta tarvitset apua sen huollossa, kannattaa tutustua muihin tietokonehuoltoyrityksiin Espoossa ja lähialueilla. Niistä löydät varmasti ammattitaitoisen ja luotettavan huoltajan.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply