Etsitkö käytettyä tietokonetta Joensuusta? Tutustu tarjontaan ja löydä sopiva vaihtoehto tarpeisiisi.

 

Huomio! Grenius Oy ei enää tarjoa käytettyjen tietokoneiden myynti- ja huoltopalveluita. Tämä sivu on julkaistu aikaisemmin käytettyjen tietokoneiden myynnin ja huollon edistämiseksi, mutta yrityksen toiminta on nykyään täysin erilaista. Jos etsit käytettyjä tietokoneita tai muita elektronisia laitteita, suosittelemme tutustumaan eri verkkokauppojen valikoimiin. Muista tarkistaa turvallisuus- ja takuuehdot huolellisesti ennen ostamista. Jos tarvitset apua elektroniikan korjaamisessa tai päivityksessä, etsi paikallisia korjauspalveluita tai teknisiä asiantuntijoita. Muista myös kierrättää vanhat laitteet oikein, jotta ympäristö säilyy puhtaana. Huolimatta tämän sivun aiemmasta sisällöstä, Grenius Oy ei ota vastuuta automaattisesti tuotetun sisällön paikkansapitävyydestä tai ajankohtaisuudesta.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply