Etsitkö käytettyä tietokonetta Espoosta? Tutustu laajaan valikoimaan ja löydä sopiva vaihtoehto tarpeisiisi.

 

Huomio! Grenius Oy ei tarjoa enää tietokoneiden myynti- tai huoltopalveluita.
Aiempina vuosina tarjosimme käytettyjen tietokoneiden myynti- ja huoltopalveluita Espoossa ja muissa kaupungeissa kuten Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Myimme käytettyjä tietokoneita ja laitteita, mukaan lukien kannettavia tietokoneita, pöytäkoneita, näyttöjä, tableteja ja puhelimia.
Myyjät olivat tietokoneellisesti perehtyneitä ja tietoja tai laitteita joita myimme, oli mahdollista tarkistaa käytettyjen laitteiden testituksella varmistaaksemme, että käytettyjen laitteiden hinta on markkinoiden mukainen.
Nykyään Grenius Oy ei tarjoa enää näitä palveluita, mutta voit lukea lisää “tietokone huolto” -palveluistamme verkkosivuiltamme. Olemme kuitenkin yhteistyössä muutaman kauppiaan kanssa, joiden kautta voit löytää käytettyjä tietokoneita ja laitteita. Tällaisia laitteita voit etsiä hakutermeillä “käytetty tietokone” tai “käytetty pöytäkone”.
Huomioithan, että Grenius Oy ei vastaa tämän sisällön tarkkuudesta ja tietojen paikkansapitävyydestä.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply