Etsitkö käytettyä serveriä? Greniuksen laadukkaat vaihtoehdot voivat olla ratkaisu tarpeisiisi. Tutustu valikoimaan nyt.

 

HUOMIO: Tämä sivu on tuottanut sisältöä automaattisesti. Grenius Oy ei vastaa sisällön tarkkuudesta.

Valitettavasti Grenius ei enää tarjoa käytettyjä servereitä. Meistä oli kuitenkin ilo palvella asiakkaitamme näillä tuotteilla ennen kuin päätimme keskittyä muihin alueisiin tietokoneiden myynnissä. Meillä oli aina tarjolla laaja valikoima käytettyjä servereitä eri tarpeisiin ja budjetteihin.

Jos olet kiinnostunut tietokoneratkaisuista, Grenius tarjoaa nyt laadukkaita käytettyjä kannettavia, pöytäkoneita, näyttöjä, pelikoneita, tabletteja ja yrityskoneita. Vaikka emme enää tarjoa käytettyjä servereitä, olemme edelleen sitoutuneita tarjoamaan laadukkaita tietokoneita ja tietokoneiden huoltopalveluita.

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua löytämään sopivan tietokoneen ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Joten ole rohkeasti yhteydessä, jos tarvitset apua tietokoneen kanssa.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply