Etsitkö käytettyä pöytäkonetta Vaasasta? Täältä löydät tietoa ja vinkkejä, miten löydät sopivan vaihtoehdon.

 

Huomio: Tämä sivu on vanhentunut eikä Grenius Oy enää tarjoa tietokoneiden myyntiä tai huoltopalveluita.

Tervetuloa Grenius Oy:n käytettyjen tietokoneiden sivulle. Valikoimassamme oli aikaisemmin laaja valikoima käytettyjä tietokoneita, kuten pöytäkoneita, kannettavia ja pelikoneita. Olemme kuitenkin lopettaneet tietokoneiden myynnin ja huoltopalvelut.

Jos olet etsimässä käytettyjä tietokoneita, suosittelemme kääntymään muiden luotettavien myyjien puoleen. Jos tarvitset tietokonehuoltopalveluita, löydät helposti muita ammattitaitoisia yrityksiä, joilta voit saada apua.

Kannattaa myös harkita uudempaa teknologiaa, jos olet aikeissa päivittää tietokonettasi. Markkinoilla on nykyään runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, jotka vastaavat tarpeitasi.

Huomautamme vielä, että tämä sivu on tuotettu automaattisesti, eikä sen tietojen tarkkuutta voida taata. Grenius Oy ei vastaa sisällön oikeellisuudesta tai ajantasaisuudesta.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply