Etsitkö käytettyä pöytäkonetta Turusta? Tutustu laajaan valikoimaan ja löydä sopiva vaihtoehto tarpeisiisi.

 

Huomio! Tämä URL:ssä mainittu tuote on loppuunmyyty, eikä Grenius Oy enää tarjoa käytettyjä pöytätietokoneita. Voit tutustua sivuston valikoimaan tietokoneiden oheistarvikkeissa ja uusissa tietokoneissa sekä tarvikkeissa. Oheistarvikkeista löydät esimerkiksi näytöt ja näppäimistöt, joita tarvitset uuden tietokoneesi yhteydessä. Uusien tietokoneiden tarjonnassamme on laaja valikoima kannettavia ja pöytäkoneita, joissa on viimeisimmät teknologiat ja ominaisuudet. Mikäli olet kiinnostunut tietokoneen päivityksestä, voit tutustua meidän tarjoamiin näyttöihin, näppäimistöihin ja pelilaitteisiin. Kaikki sivustolta löytyvät linkit ovat kumppanuuslinkkejä, jotka voivat ansaita Grenius Oy:lle komissiota. Huomioithan myös, että tämä sisältö on tuotettu automaattisesti ja Grenius Oy ei ole vastuussa sen tarkkuudesta.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply