Etsitkö käytettyä pöytäkonetta Porvoosta? Tutustu tarjontaan ja löydä sopiva vaihtoehto tarpeisiisi.

 

Tervetuloa Greniusin käytettyjen tietokoneiden verkkosivustolle!

Haluamme huomauttaa, että emme enää myy käytettyjä tietokoneita tai muita tuotteita. Päätimme keskittyä muihin liiketoiminta-alueisiin, joten pahoittelemme mahdollista pettymystä.

Aiemmin tarjosimme korkealaatuisia käytettyjä tietokoneita, kuten kannettavia, pöytäkoneita ja pelikoneita, mutta tällä hetkellä emme voi tarjota näitä tuotteita.

Tarjosimme myös käytettyjä yrityskannettavia ja -pöytätietokoneita eri puolilla Suomea, kuten Tampereella, Helsingissä, Oulussa ja Turussa. Myimme myös käytettyjä näyttöjä, tablettitietokoneita ja puhelimia.

Vaikka emme enää myy käytettyjä tietokoneita, haluamme tarjota sinulle hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja, joita voit käyttää tietokoneesi tai muiden elektroniikkalaitteittesi huollossa.

Huollon merkitys ei ole vähäinen ja tämän takia toimme aiemmin myös tietokonehuoltopalveluita Espoon alueella.

Vaikka emme tarjoa enää tuotteita, voit hyödyntää linkkejä joihin olemme yhdistäneet affiliate-tuotteita joita muut toimijat tarjoavat. On tärkeää muistaa, että sisältö on tuotettu automaattisesti, eivätkä tiedot ole tarkistettuja.

Kiitos vierailustasi Greniusin käytettyjen tietokoneiden verkkosivustolla.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply