Etsitkö käytettyä pöytäkonetta Kuopiosta? Tutustu valikoimaan ja löydä sopiva vaihtoehto tarpeisiisi.

 

Huomio! Grenius Oy ei enää tarjoa tietokonekauppaa.

Käytettyjä tietokoneita olivat aikaisemmin saatavilla Grenius Oy:stä Kuopiossa. Me ostamme tietokoneita ja tarjoamme tietokonehuoltopalveluita. Etsitkö paikkaa, joka ostaisi tietokoneesi? Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan käytetyistä tietokoneista.

Meillä on myös valikoima käytettyjä kannettavia tietokoneita, pöytätietokoneita ja näyttöjä. Etsitkö käytettyä pelikone tai yrityskannettavaa? Meillä on laaja valikoima käytettyjä tietokoneita eri tarpeisiin.

Käytetty puhelin tai tabletti voi olla hyvä valinta, jos etsit edullista vaihtoehtoa. Tarjoamme myös käytettyjä pelikannettavia ja -laitteita.

Huomioithan, että Grenius Oy ei ole vastuussa tämän sisällön tarkkuudesta, sillä se on tuotettu automaattisesti.

Jos haluat myydä tietokoneesi tai etsit huoltopalveluita, ota rohkeasti yhteyttä meihin niin autamme sinua parhaamme mukaan!

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply