Etsitkö käytettyä pöytäkonetta Joensuusta? Tutustu tarjontaan ja löydä sopiva vaihtoehto tarpeisiisi.

 

Huomio! Tämä sivu on tuotettu automaattisesti, eikä yrityksellä ole enää tarjolla tässä mainittuja palveluja. Grenius tarjoaa kuitenkin laajan valikoiman käytettyjä tietokoneita ja muita laitteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Jos etsit käytettyä pöytätietokonetta, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon valikoimastamme. Tarjoamme laajan valikoiman käytettyjä pöytätietokoneita eri merkeiltä ja malleilta. Laitteemme ovat huollettuja ja tarkastettuja, joten voit olla varma niiden toimivuudesta.

Meiltä löytyy myös käytettyjä kannettavia, pelikoneita, näyttöjä, tabletteja ja muita tietokonelaitteita. Tarjoamme kaikki tuotteemme erittäin kilpailukykyiseen hintaan, joten voit säästää merkittävästi verrattuna uuden tietokoneen ostamiseen.

Huolto- ja korjauspalveluita emme valitettavasti enää tarjoa. Jos olet kiinnostunut käytetystä tietokoneesta tai haluat lisätietoja tuotteistamme, käy tutustumassa verkkokauppaamme. Meiltä löydät varmasti sopivan laitteen tarpeisiisi.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply