Käytetyt pelikoneet

Käytetty pelikone Tampere


Varastostamme Espoosta löytyy heti laaja valikoima käytettyjä pelikoneita. Käytetyt pelikoneet kulkevat varastoltamme nätissä paketissa kaikkialle suomeen vain 1-2 arkipäivässä. Myös Tampereelle! Express postina kotiin toimitettuna jopa alle vuorokaudessa!

Express toimitus ovelle tai vaihtoehtoisesti toimitus lähimpään postin noutopisteeseen ympäri Suomen on maksuton kaikkiin yli 29 euron tilauksiin.

Voit kokeilla pelikonetta kotona 60 päivää ja palauttaa ellet ole siihen tyytyväinen. Palautus on myös tarvittaessa maksuton.

Käytetyt pelikoneet ovat pääsääntöisesti käytettyjen, erittäin tehokkaiden yritystietokoneiden runkoihin rakennettuja koneita. Niihin on lisätty tehokkaat, usein uudet näytönohjaimet, SSD-levyt ja paljon muistia. Tarvittaessa myös virtalähde on vaihdettu tehokkaampaan.

Suurin osa pelikoneistamme sopii loistavasti esimerkiksi näiden pelien pelaamiseen

Minecraft, League of Legends, CS: Go (Counter-Strike: Global Offensive), Overwatch, Fortnite ja Battlefield


Pelikoneet ovat jaoteltu budjetti- ja teholuokkiin. G-X3 luokan pelikoneet ovat pelikoneistamme tehokkaimpia ja tarkoitettu raskaimpien pelien pelaamiseen. Näillä pyörii erittäin hienosti esimerkiksi seuraavat pelit:

GTA V (Grand Theft Auto 5), Doom (uusi versio), Just Cause 3, Battlefield 1, The Witcher 3: Wild Hunt, Watch Dogs 2, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Mass Effect: Andromeda, World of Warcraft, Assassin’s Creed Syndicate, Crysis 3, Ark: Survival Evolved, Metro: Last Light Redux, Project Cars, Forza Horizon 4, Control, Red Dead Redemption 2, , Final Fantasy XV, Project CARS 2, , Far Cry 5, Hitman 2, Deus Ex: Mankind Divided, Metro Exodus, Microsoft Flight Simulator 2020

Myös G-X2 luokan koneilla suurin osa yllä mainituista peleistä jo pyörii kohtalaisen mukavastikin, mutta suosittelemme raskaampaan pelaamiseen lämpimästi G-X3 luokan konetta.

G-X1 luokan pelikoneet sopivat parhaiten kevyeen pelailuun. Sopivina peleinä voisi mainita esimerkiksi CS:Go:n, League of Legends:in, Sims 4:n sekä Sims 5:n ja tietysti perus nettipelit jne.

Kaikki pelikoneet soveltuvat erittäin hyvin myös raskaampaan työskentelyyn, kuten graafiseen työskentelyyn, 3D-suunnitteluun jne. Myös kotiteatterikäyttöön, mediakoneeksi ja muuhun vastaavaan.

Rakennamme myös edullisia Custom-pelikoneita tilauksesta! Kysy lisää chatissamme.


Valikoimastamme löydät lisäksi myös tavallisemmat käytetyt kannettavat ja käytetyt pöytäkoneet. Toisinaan valikoimastamme löytyy myös käytettyjä puhelimia sekä tabletteja.

Lisäksi mm. kaikenlaisia käytettyjä oheislaitteita, kuten käytettyjä näyttöjä, uusia oheislaitteita ja myös uusia tietokoneita ja tietokoneeseesi sopivia ohjelmistoja!


Koneen ostaminen verkkokaupastamme on riskitöntä

✔️ Saat kaikkiin tuotteisiin vähintään vuoden takuun
✔️ Saat ilmaisen toimituksen yli 29€ tilauksiin.
✔️ 60 päivän avoin kauppa. Kokeile kotona ja palauta maksutta, ellet ole tyytyväinen.
✔️ Toimitamme tuotteet sinulle 1-2 päivän sisällä
✔️ Olemme 100% suomalainen ja meillä on asiantunteva asiakaspalvelu apunasi


Apua ja neuvontaa


Tarvitsetko apua pelikoneen hankinnassa? Olemme täällä auttaaksemme!
Ota yhteyttä meihin niin varmistamme, että saat juuri tarpeisiisi sopivan pelikoneen.


Jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita


Grenius Oy

Y-Tunnus: 2934411-4

Sähköpostiosoite kaikkiin tiedusteluihin: info(at)grenius.fi

Puhelinnumero kaikkiin tiedusteluihin: 010 338 9660

Käynti- ja postiosoite: Peuraniitty 5 B 22, 02750, Espoo

Noutovaraston aukioloajat löydät täältä