Käytetyt pelikoneet

Käytetty pelikone Porvoo


Varastostamme Espoosta löytyy heti laaja valikoima käytettyjä pelikoneita. Käytetyt pelikoneet kulkevat varastoltamme nätissä paketissa kaikkialle suomeen vain 1-2 arkipäivässä. Myös Porvooseen! Express postina kotiin toimitettuna jopa alle vuorokaudessa!

Express toimitus ovelle tai vaihtoehtoisesti toimitus lähimpään postin noutopisteeseen ympäri Suomen on maksuton kaikkiin yli 29 euron tilauksiin.

Voit kokeilla pelikonetta kotona 30 päivää ja palauttaa ellet ole siihen tyytyväinen. Palautus on myös tarvittaessa maksuton.

Käytetyt pelikoneet ovat pääsääntöisesti käytettyjen, erittäin tehokkaiden yritystietokoneiden runkoihin rakennettuja koneita. Niihin on lisätty tehokkaat, usein uudet näytönohjaimet, SSD-levyt ja paljon muistia. Tarvittaessa myös virtalähde on vaihdettu tehokkaampaan.

Suurin osa pelikoneistamme sopii loistavasti esimerkiksi näiden pelien pelaamiseen

Minecraft, League of Legends, CS: Go (Counter-Strike: Global Offensive), Overwatch, Fortnite ja Battlefield


Pelikoneet ovat jaoteltu budjetti- ja teholuokkiin. G-X3 luokan pelikoneet ovat pelikoneistamme tehokkaimpia ja tarkoitettu raskaimpien pelien pelaamiseen. Näillä pyörii erittäin hienosti esimerkiksi seuraavat pelit:

GTA V (Grand Theft Auto 5), Doom (uusi versio), Just Cause 3, Battlefield 1, The Witcher 3: Wild Hunt, Watch Dogs 2, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Mass Effect: Andromeda, World of Warcraft, Assassin’s Creed Syndicate, Crysis 3, Ark: Survival Evolved, Metro: Last Light Redux, Project Cars, Forza Horizon 4, Control, Red Dead Redemption 2, , Final Fantasy XV, Project CARS 2, , Far Cry 5, Hitman 2, Deus Ex: Mankind Divided, Metro Exodus, Microsoft Flight Simulator 2020

Myös G-X2 luokan koneilla suurin osa yllä mainituista peleistä jo pyörii kohtalaisen mukavastikin, mutta suosittelemme raskaampaan pelaamiseen lämpimästi G-X3 luokan konetta.

G-X1 luokan pelikoneet sopivat parhaiten kevyeen pelailuun. Sopivina peleinä voisi mainita esimerkiksi CS:Go:n, League of Legends:in, Sims 4:n sekä Sims 5:n ja tietysti perus nettipelit jne.

Kaikki pelikoneet soveltuvat erittäin hyvin myös raskaampaan työskentelyyn, kuten graafiseen työskentelyyn, 3D-suunnitteluun jne. Myös kotiteatterikäyttöön, mediakoneeksi ja muuhun vastaavaan.

Rakennamme myös edullisia Custom-pelikoneita tilauksesta! Kysy lisää chatissamme.


Valikoimastamme löydät lisäksi myös tavallisemmat käytetyt kannettavat ja käytetyt pöytäkoneet. Toisinaan valikoimastamme löytyy myös käytettyjä puhelimia sekä tabletteja.

Lisäksi mm. kaikenlaisia käytettyjä oheislaitteita, kuten käytettyjä näyttöjä, uusia oheislaitteita ja myös uusia tietokoneita ja tietokoneeseesi sopivia ohjelmistoja!


Koneen ostaminen verkkokaupastamme on riskitöntä

✔️ Saat kaikkiin tuotteisiin vähintään vuoden takuun
✔️ Saat ilmaisen toimituksen yli 29€ tilauksiin.
✔️ 30 päivän avoin kauppa. Kokeile kotona ja palauta maksutta, ellet ole tyytyväinen.
✔️ Toimitamme tuotteet sinulle 1-2 päivän sisällä
✔️ Olemme 100% suomalainen ja meillä on asiantunteva asiakaspalvelu apunasi


Apua ja neuvontaa


Tarvitsetko apua pelikoneen hankinnassa? Olemme täällä auttaaksemme!
Ota yhteyttä meihin niin varmistamme, että saat juuri tarpeisiisi sopivan pelikoneen.


Jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

 • Joona01 helmi 2021

  10 pistettä asiakaspalvelusta ja meiningistä!

 • Heikki25 tammi 2021

  Aivan super hyvää palvelua, tietokone tilauksesta 2 päivää ja ulkoasu /kunto moitteeton. Super SUOSITUS!

 • Jarkko30 joulu 2020

  Tuote oli juuri sitä mitä tilasin ja nopein toimitus koskaan. Kiitos!

 • Jarmo28 joulu 2020

  Tilasin Lenovon läppärin kone oli juuri kuten luvattiin paitsi akku oli heikompikuin luvattiin mutta kun otin yhteyttä Greniukseen niin tilasivat minulle uuden akun veloituksetta olen erittäin tyytyväinen erittäin hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua voin suositella käyttämään heidän palvelujaan 🙂

 • Jason21 joulu 2020

  Nopea toimitus ja hyvä palvelu - suosittelen!

 • Jukka10 joulu 2020

  Tämä Delli on ihan loistava, kiitos. Hyvää joulun odotusta teille Greniukseen. Olipa nopea toimitus! 😉

 • Markku04 joulu 2020

  Olen ollut läppäriin melko tyytyväinen ja on toiminut suht hyvin, joskus pientä jäätymistä havainnut mutta se voi myös johtua yhteyksistä mutta käytetyksi läppäriksi toimii suhteellisen hyvin olen tyytyväin ostokseeni että suosittelen.

 • Tuula30 marras 2020

  Kauppa sujui todella hyvin ja toimitus oli nopea. Puhelin uutta vastaava.

 • Juha25 marras 2020

  Nopea toimitus, tuote jopa parempi kuin kuvauksen perusteella olisin odottanut. Suosittelen lämpimästi.

 • Heikki24 marras 2020

  Loistavan nopea toimitus ja kone täytti odotukset.

 • Keijo09 marras 2020

  Tilasin käytetyn laitteen Greniukselta. Toimitus oli nopea ja tuote kuvatun mukainen. Tilauksen tiedoissa oli jokin poikkeama varastossa olleeseen tuotteeseen ja tämän osalta kirjenvaihto sujui nopeasti. Positiivinen yllätys oli koneen bioksen versio, joka oli päivitetty viimeisimpään versioon, kuten mielestäni kuuluukin.Suosittelen kiertotaloutta arvostavalle PC:n ostajalle Greniusta ja käytettyä yrityslaitetta. Jättäkää ne halvat koti PC:t väliin ja ostakaa mieluummin käytetty ja laadukas yrityskäytön PC, joka on tehty laadukkaista komponenteista.

 • Pertti08 marras 2020

  Kauppa kävi sujuvasti ja ostos tuli nopeasti.

 • Pyry07 marras 2020

  2 hyvää tietokonetta ostettu hinta/laatu suhde erinomainen.

 • Terho06 marras 2020

  Hyvät kaupat tein. Näytönohjain on toiminut niinkuin pitääkin. Suosittelen liikettä muillekin!

 • Jukka03 marras 2020

  Nopea toimitus ja halvat hinnat. Ostotapahtuma oli mutkaton.

 • Kari26 loka 2020

  Kone perillä.
  Kiitokset, kone todellakin oli kuin uusi. Loistavaa toimintaa.
  Suosittelen Teitä kyllä mielelläni kaverillekin.

 • Olli07 loka 2020

  Ootte huipputiimi! Eilen tilatut tuotteet tulivat tänään aamupäivällä. 😀

 • rauf07 loka 2020

  Nopea toimitus, hyvä palvelu, kysymyksiin vastattiin nopeasti ja ymmärrettävästi. Toimitettu tavara oli sitä mitä luvattiinkin, erittäin hyväkuntoinen käytetty hp elitebook 2560p läppäri

 • Pekka29 syys 2020

  Hyvän palvelun ja nopean toimituksen asiantuntijakauppa 👍👌 ja ennenkaikkea hyvälaatuiset läppärit (2kpl) jotka ostin! Kunnon laitteet , jotka käytettynäkin päihittää markettimallit mennen tullen. Lisäksi hyvät neuvot puhelimessa, johon vastattii heti!

 • Jussi13 heinä 2020

  Hyvä kauppa, tällaista palvelua ei takuulla saa valtavirran marketeista. Hinnatkin ovat ihan eri luokkaa. Viesteihin vastataan nopeasti ja hieman vähemmänkin tietotekniikkaan perehtynyttä asiakasta jaksetaan palvella pieteetillä. Allekirjoittaneella on ainakin " torin " selaaminen jäänyt väliin.


Grenius Oy

Y-Tunnus: 2934411-4

Sähköpostiosoite kaikkiin tiedusteluihin: info(at)grenius.fi

Puhelinnumero kaikkiin tiedusteluihin: 010 338 9660

Käynti- ja postiosoite: Peuraniitty 5 B 22, 02750, Espoo

Noutovaraston aukioloajat löydät täältä