Etsitkö käytettyä pelikonetta Kuusamosta? Täältä löydät vinkkejä ja tietoa, mitä kannattaa huomioida ostopäätöstä tehdessä.

 

Valitettavasti Grenius Oy ei enää tarjoa käytettyjä pelikoneita tai muita tietokoneiden huoltopalveluita. Suosittelemme etsimään luotettavia ja asiantuntevia tietokonehuoltopalveluita muualta. Voit käyttää erilaisia verkkokauppoja löytääksesi itsellesi tarvitsemasi elektroniikkalaitteet, kuten käytetty tietokone, käytetty kannettava tietokone tai käytetty pelikannettava. Muista aina tarkistaa myyjän maine ja lue ehdottomasti arvostelut ennen ostoksen suorittamista, jotta tiedät minkälaista palvelua voit odottaa. Grenius Oy ei ole vastuussa tässä artikkelissa annettujen tietojen oikeellisuudesta.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply