Etsitkö käytettyä pelikonetta Hämeenlinnasta? Täältä löydät vinkkejä ja tietoa, mitä kannattaa huomioida ostopäätöstä tehdessä.

 

Valitettavasti Grenius ei enää tarjoa käytettyjä pelikoneita Hamenlinnassa tai missään muussakaan kaupungissa. Huolto ja tietokoneiden myynti eivät ole enää osa Greniuksen toimintaa. Emme voi taata tämän sivun sisällön tarkkuutta. Jos kuitenkin olet kiinnostunut hankkimaan käytetyn pelikoneen, voit tutustua valikoimaan kumppanisivustoillamme ja affiliate-linkkeihimme. Samoin, jos sinulla on käytetty tietokone tai kannettava, voit myydä sen meille. Oli sitten kyseessä käytetty pöytäkone, pelitietokone, pelikannettava tai muu käytetty laite, ota yhteyttä ja anna Greniuksen huoltaa laitteesi. Huoltopalvelumme löytyvät edelleen Espoossa, Tampereella, Helsingissä, Turussa sekä Oulussa. Palvelemme yhä asiakkaitamme, mutta emme enää myy tietokoneita tai muita laitteita.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply