Etsitkö käytettyä kannettavaa Vaasasta? Täältä löydät tietoa ja vinkkejä, miten löydät sopivan kannettavan tarpeisiisi.

 

Huomio! Grenius ei enää tarjoa tietokoneiden myynti- tai huoltopalveluita. Tämän sivun tiedot ovat vanhentuneita eivätkä välttämättä vastaa tämänhetkistä tilannetta.

Oletko etsimässä käytettyä kannettavaa? Valitettavasti emme enää myy tietokoneita, mutta voimme suositella muutamia hyviä vaihtoehtoja. Esimerkiksi suuret verkkokaupat, kuten Gigantti ja Verkkokauppa.com, myyvät laajan valikoiman käytettyjä ja uusia kannettavia tietokoneita. Kannattaa myös tutustua muihin tietokoneiden myyntisivustoihin, kuten Huuto.net ja Tori.fi, joista voi löytää hyviä tarjouksia käytetyistä tietokoneista.

Jos etsit erityisesti yrityskäyttöön soveltuvaa käytettyä kannettavaa, kannattaa tutustua esimerkiksi Dellin yrityskannettaviin tai HP:n Elitebook-sarjaan. Näistä malleista löytyy usein hyviä vaihtoehtoja kohtuulliseen hintaan.

Voit myös tutustua erilaisiin pelikoneisiin ja peliläppäreihin, jos suunnittelet pelaamista kannettavalla tietokoneella. Suurilla verkkokaupoilla ja tietokoneen myyntisivustoilla on yleensä kasapäin hyviä vaihtoehtoja eri hintaluokissa.

Huomioi kuitenkin, että Grenius ei vastaa tässä tekstissä mainittujen verkkokauppojen tai muiden yritysten tarjoamien tuotteiden laadusta tai toimituksista. Tämä teksti on tuotettu automaattisesti, eikä sen tarkkuutta voida taata.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply