Etsitkö käytettyä kannettavaa Kemistä? Tutustu valikoimaan ja löydä sopiva laite tarpeisiisi.

 

Huomio asiakkaillemme: Grenius-yhtiö ei enää tarjoa käytettyjen tietokoneiden tai kannettavien tietokoneiden myyntiä, huoltoa tai muita siihen liittyviä palveluita. Olemme kuitenkin tehneet yhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa, jotka edelleen tarjoavat näitä palveluita. Voimme suositella heidän palveluitaan.

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita käytettyjen tietokoneiden ostamisesta, ja tämän ymmärtäen, olemme luoneet yhteistyössä näiden kumppaneiden kanssa tilaisuuden ostaa käytettyjä tietokoneita, pelikoneita ja muita vastaavia laitteita. Käyttämällä Greniusin kumppanien tarjoamia linkkejä voit löytää laajan valikoiman käytettyjä tietokoneita edulliseen hintaan sekä varmistaa, että saat hyvän ja toimivan laitteen tarpeisiisi.

Mikäli sinulla on tarve käytetyille yritystietokoneille tai läppäreille, yhteistyökumppanimme tarjoavat myös laajan valikoiman näitä tuotteita. Voit helposti löytää tarvitsemasi tuotteen käyttämällä Greniusin kumppanien tarjoamia linkkejä.

Huomaa, että myymme pelkästään käytettyjä tietokoneita, emmekä tarjoa huoltopalveluita niille. Suosittelemme, että otat yhteyttä näihin kumppaneihin, mikäli tarvitset huoltopalvelua.

Huomioithan myös, että tämä sisältö on tuotettu automaattisesti, joten sen tarkkuutta ei voida taata. Grenius-yhtiö ei ole vastuussa tämän sisällön tarkkuudesta tai virheistä.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply