Etsitkö edullista käytettyä kannettavaa Helsingistä? Tutustu Greniuksen vaihtoehtoihin ja löydä sopiva tietokone tarpeisiisi.

 

Tämä verkkosivusto oli aiemmin omistettu käytettyjen tietokoneiden myyntiin Helsinki-alueella. Valitettavasti Grenius Oy ei enää tarjoa näitä palveluita. Tämänhetkisellä hetkellä Grenius Oy keskittyy muuhun liiketoimintaan. Meille on erittäin tärkeää pitää asiakkaamme ja kävijämme ajan tasalla. Siksi päivitämme tätä sivustoa säännöllisesti uusilla tiedoilla, jotka vastaavat yrityksemme nykyistä toimintaa. Huomaa, että sisällön tuotti automaattisesti ja yritys ei ota vastuuta sen tarkkuudesta. Käytä sivustomme navigointia löytääksesi lisätietoja Grenius Oy:stä ja sen palveluista.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply