Etsitkö käytettyä kannettavaa Hämeenlinnasta? Tutustu laajaan valikoimaan ja löydä sopiva tietokone tarpeisiisi.

 

Huomio asiakkaillemme: Grenius Oy ei enää tarjoa käytettyjen tietokoneiden ja laitteiden myyntipalveluita. Yrityksen monipuoliset palvelut ovat kehittyneet ja nyt keskitymme tarjoamaan muun muassa tietoturvapalveluja, tietojärjestelmäsuunnittelua, sekä IT-konsultointia. Emme enää myöskään huolla tai korjaa tietokoneita.

Jos olet kuitenkin kiinnostunut hankkimaan käytetyn kannettavan sekä muita käytettyjä tietokoneita, voimme tarjota joitain suosituksia ja vinkkejä luotettavista palveluntarjoajista.

Tutustu esimerkiksi näihin luotettaviin käytettyjen tietokoneiden myyjiin:

– https://www.huuto.net/osasto/kannettavat_tietokoneet_ja_varusteet/129
– https://www.tori.fi/tietokoneet?cg=3020&w=3&st=s&th=1&o=3&ps=12
– https://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/5149d/Kaytetyt-laitteet

Huomioithan, että Grenius Oy ei vastaa linkkien sisältämän sisällön oikeellisuudesta tai ajankohtaisuudesta. Tarjoamme nämä linkit ainoastaan parhaan tietomme mukaan ja suosittelemme aina tarkistamaan tarvittavat tiedot ja arvioimaan luotettavuuden itse ennen ostamista.

Huollon osalta suosittelemme kääntymään tietokonealan ammattilaisen puoleen, joka voi auttaa sinua tarvittaessa.

Tämä sisältö on tuotettu automaattisesti, eikä Grenius Oy ota vastuuta sen oikeellisuudesta tai ajankohtaisuudesta.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply