Grenius Oy – Luotettava kumppani liiketoiminnan kehittämisessä.

 

Huomio! Grenius Oy ei enää tarjoa tietokoneiden myynti- tai huoltopalveluita. Tämä verkkosivusto on säilytetty vain historiallisena lähteenä.

Grenius Oy oli aiemmin luotettava tietokoneiden myyjä ja huoltaja. Tarjosimme laajan valikoiman erilaisia käytettyjä tietokoneita, läppäreitä, tabletteja ja puhelimia erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Monet asiakkaamme arvostivat erityisesti yrityskäyttöön tarkoitettuja tietokoneitamme, joita oli saatavana useissa eri malleissa ja kokoissa.

Valitettavasti Grenius Oy ei enää tarjoa näitä palveluita. Kuitenkin, jos olet kiinnostunut käytettyjen tietokoneiden ostamisesta, voit vierailla muilla verkkosivustoilla, joilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita. Muistathan, että Grenius Oy ei ole vastuussa näiden verkkosivustojen sisällöstä tai tuotteista.

Jos tarvitset tietokoneiden huolto- tai korjauspalveluita, tarkista lähin tietokonehuolto-yritys alueeltasi. Meidän entiset asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä tietokonehuolto Espoossa ja Tampereella tarjottaviin palveluihin.

Kiitos yhteydenotostasi ja toivomme, että löydät etsimäsi tietokoneen muualta. Muistathan, että Grenius Oy ei ole enää vastuussa tarjoamiemme palveluiden laadusta tai saatavuudesta.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply