Huom! Tämä on historiallista dataa eikä välttämättä enää validia. Lue lisää Greniuksesta etusivulla.


Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.


Greniukselle saapuvat laitteistoerät ovat usein hyvin suuria ja käytettyjä laitteita on yhtä monessa eri kunnossa kuin käyttäjiäkin on. Vaikka pääosin käytetyt yrityskoneet ovatkin olleet huolellisesti pidettyjä, kaikkien laitteiden kunto tarkistetaan perin pohjin. Meillä Greniuksella kaikki käytetyt laitteet saavat erittäin tarkan kuntoluokittelun. Kunnon tarkka kuvaus onkin käytettyjä laitteita myydessä hyvä ilmoittaa, jottei laitteen paketin avaamisen yhteydessä tule pettymystä. Sen vuoksi meillä kuntoluokitukset tehdäänkin tarkoituksella alakanttiin – toivomme asiakkaillemme positiivisia yllätyksiä!

“Toimitus oli kiitettävän nopea. Luulin ostavani b laatuisen tuotteen. Yllätyin iloisesti huomatessani, että läppäri oli kunnoltaan ja ulkonäöltään kuin pakasta vedetty.”

Pentti, Lenovo ThinkPad T410

Tilaamani tuote oli juuri sellainen kuin halusin ja oikeastaan vähän enemmänkin ja toimitus oli nopea. Kaiken kaikkiaan onnistunut ostos

Markku, Fujitsu Celsius

Kone oli erinomaisessa kunnossa. Olen erittäin tyytyväinen. Vähän tilatessa jännitti että mitä tarkoittaa hyväkuntoinen, mutta ainakin minun koneeni oli käytännössä virheetön.

Heikki, Lenovo ThinkPad T580

Käytettyjen laitteiden kuntoluokituksella kuvataan yleensä lähinnä laitteen ulkoisia tekijöitä. Verkkosivuillamme listatut käytetyt laitteet itsessään ovatkin käytännössä aina teknisesti virheettömiä ja täysin toimivia, vaikka kuntoluokitus ei olisikaan parhaasta päästä. Kaikki poikkeukset kuitenkin ilmoitetaan aina tuotesivullamme ja ne vaikuttavat laskevasti laitteen kuntoluokitukseen. Erässä saattaa esimerkiksi olla 9 erinomaisessa kunnossa olevaa käytettyä tietokonetta ja mukana yksi, jossa ei kuulokeportti toimi. Tämä laite erotellaan omaksi ilmoituksekseen ja se myydään matalammalla kuntoluokituksella alempaan hintaan.

Greniuksen kuntoluokitukset

Erinomainen on Greniuksen paras kuntoluokitus ja tämän saavuttavat ainoastaan valioyksilöt! Kosmeettiselta kunnoltaan nämä laitteet vastaavat siis käytännössä uutta ja ne ovat teknisesti virheettömiä. Pinnalla voi olla hentoja hiusnaarmuja mutta hyvin vähissä määrin.

Hyvä kuntoluokituksen saavat taas kaikki laitteet, joissa esimerkiksi naarmuja on vähänkään enemmän. Tähän ryhmään sallitaan myös yksilöt, joissa on muuta pientä kulumaa rungossa tai muuten huomaa, että laite on ollut aiemmin käytössä. Selkeistä jäljistä lisäämme kuitenkin kuvan tuotesivulle. Tällainen voi olla esimerkiksi tarran jättämä jälki rungossa.

Tyydyttävä kuntoluokitus kuvaa taas niitä laitteita, joista löytyy ulkoisesti huomautettavaa, mutta jotka kuitenkin toimivat teknisesti oikein. Tällainen laite voisi olla esimerkiksi käytetty kannettava, jonka näytössä on pieni valovuoto, kunnostettu pöytäkone josta yksi USB-portti on viallinen tai näyttö jossa on naarmu reunassa. Laitteessa voi olla pieni kolhu tai naarmu, mikä ei kuitenkaan teknisiin ominaisuuksiin vaikuta. Tyydyttävän luokituksen saaneet laitteet ovat meillä aina reilussa alennuksessa ja niillä on kuntoluokituksesta huolimatta aina vastaava 60 päivän palautusoikeus kun muillakin laitteilla ja yhtä pitkä, vuoden takuu! Tästä kuntoluokasta voi tehdä siis todellisia löytöjä! Käytännössä tämän luokituksen kunnostetuiden tietokoneiden mahdolliset viat tai käytön jäljet huomaat vasta sitten, kun olet työskentelyn sijaan alkanut ihastella laitettasi tarkemmin.

Näitä huonompikuntoiset käytetyt kannettavat ja muut laitteet eivät päädy verkkosivujemme listauksiin vaan ovat sen sijaan meillä esimerkiksi varaosakoneina tai korjaamme ne kuntoon, vähintään hyvään kuntoluokkaan. Yhden hankkimasi laitteen kohdalla saattaakin olla parhaiten toimivimmat osat useammasta eri laitteesta, tai osia on voitu vaihtaa uusiin!

Kuntoluokitusten lisäksi jokaisella tuotesivulla on ilmoitettu kyseisen käytetyn laitteen kunnon tarkennus ja tarvittavat lisätiedot. Näitä voivat olla esimerkiksi “tasohiiressä hieman kulumaa”, “näppäimistön kirjain kulunut”, “F11 -painike ei toimi” ja niin edelleen. Jos kunnosta, kuntoluokituksista tai tietyn laitteen kunnosta on lisäkysymyksiä, voi asiasta aina kysyä chatissa tai laittamalla sähköpostia info@grenius.fi

Myös akkujen kunto on esitetty selkeästi aina tuotesivulla.

Käytetyt laitteet yleisesti

Greniukselta tilatut käytetyt ja kunnostetut laitteet ja tietokoneet kuntoluokituksesta riippumatta ovat käyttöönottovalmiita heti ne saatuasi. Käytetyissä tietokoneissa ei ole minkäänlaisia bios- tai muita lukkoja, mitkä estäisivät käyttäjän vapaan toiminnan laitteen suhteen. Kerromme teille jatkossa kunnostusprosessistamme tarkemmin, minkä aikana kaikki koneet ensinnäkin putsataan huolellisesti, mutta jossa myös tehdään oleellisia huoltotoimenpiteitä.

Käytetyt läppärit ja pöytäkoneet sisältävät aina uusimman yhteensopivan käyttöjärjestelmän ja monissa Windows- tietokoneissa on uusin Windows 11-käytössä. Myös käytetyissä ja kunnostetuissa kännyköissä ja tableteissa on aina uusin yhteensopiva käyttöjärjestelmä. Laitteet on asennettu “puhtaaksi”, eli mitään ylimääräisiä ohjelmia ei laitteissa ole. Voimme kuitenkin yhteensopiviin käytettyihin tietokoneisiin asentaa esimerkiksi toisen käyttöjärjestelmän tai ohjelmistoja valmiiksi.

Jos hankkimasi laitteen kunto ei ole mieleen, ilmoitathan siitä meille! Kaikilla käytetyillä tietokone- ja mobiililaitteilla on 60 päivän täysi vaihto- ja palautusoikeus, joten käytetyn laitteen hankkiminen Greniukselta on hyvin huoletonta! Jos hankkimasi laitteen ulkoinen olemus ei miellytäkään, saat meiltä kyllä varastotilanteen mukaan paremman kuntoluokituksen laitteen tilalle ja tarvittaessa rahasi takaisin. Jos tietyn tuotteen kohdalla haluat tarkennusta kuntoon, voit laittaa meille viestiä vaikkapa chatissa, niin autamme asiassa.

Leave a Reply