Grenius tarjoaa laadukkaita tietokoneratkaisuja yrityksille. Tutustu valikoimaan ja löydä sopiva vaihtoehto liiketoimintasi tarpeisiin.

 

Tämä verkkosivu oli aiemmin tarkoitettu käytettyjen tietokoneiden, läppärien ja muiden tietokonelaitteiden myymiseen yrityksille. Valitettavasti Grenius Oy ei enää tarjoa näitä palveluita. Voit löytää käytettyjä tietokoneita muilta verkkosivuilta ja kaupoista, jotka tarjoavat tällaista tuoteryhmää. Tietokonehuolto on toinen asia, johon voi olla tarvetta. Jos tarvitset tietokonehuoltoa, suosittelemme hakemaan sitä paikallisesta tietokonehuoltopisteestä.

Huomioithan, että tämä sisältö on tuotettu automaattisesti ja sen tarkkuutta ei voida taata. Grenius Oy ei vastaa tämän sisällön oikeellisuudesta.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply