Uusi CHIPS-laki myöntää 35 miljoonaa dollaria BAE Systemsille

Uusi CHIPS-laki myöntää 35 miljoonaa dollaria BAE Systemsille

BAE Systemsin kasvu New Hampshiressä

Bidenin hallinto ilmoitti maanantaina myöntävänsä 35 miljoonaa dollaria BAE Systemsille, jotta yhtiön New Hampshiressä sijaitsevaa tehdasta voidaan laajentaa. Kyseinen tehdas on keskeinen toimija sotilaslentokoneiden tietokoneiden sirujen valmistuksessa.

CHIPS ja Science Act

Tämä rahoitushanke on ensimmäinen jaon jakelu CHIPS and Science Actin kautta. Kyseinen laki hyväksyttiin viime vuonna molempien puolueiden yhteistyönä ja se sitoutui yli 52 miljardiin dollariin kotimaisten puolijohteiden kehittämisen ja valmistuksen edistämisessä Yhdysvalloissa.

“Kansallisen turvallisuuden ollessa yhtä paljon varustelujärjestelmissämme olevien sirujen asia kuin itse varustelujärjestelmätkin tämä ensimmäinen CHIPS-ilmoitus osoittaa, kuinka keskeisiä puolijohteet ovat kansallisessa puolustuksessamme”, sanoo kauppaministeri Gina Raimondo tiedotteessaan. “Kiitos presidentti Bidenin ‘Investing in America’ -ohjelman, olemme saaneet pääpiirteittäiset ehdot tehdä merkittävä sijoitus New Hampshiren kasvavaan puolustusteollisuuden perustukseen, mikä auttaa turvaamaan maamme ja toimitusketjumme sekä vahvistaa Granite Staten taloutta.”

Rahoituksen myöntäminen BAE Systemsille antaa sysäyksen yrityksen kasvulle ja sen kyvylle vastata puolustusteollisuuden kasvavaan kysyntään sekä turvata maan toimitusketjuja.

Johtopäätökset

Tässä artikkelissa käsiteltiin Bidenin hallinnon päätöstä myöntää 35 miljoonaa dollaria BAE Systemsille sen New Hampshiressä sijaitsevan tehtaan laajentamiseen. Rahoitushanke on osa CHIPS and Science Actia, joka sitoutuu edistämään kotimaisen puolijohteiden kehitystä ja valmistusta Yhdysvalloissa. Tämä päätös tuo merkittävän investoinnin New Hampshiren kasvavaan puolustusteollisuuden perustukseen ja vahvistaa maan toimitusketjuja. Se myös tukee presidentti Bidenin ‘Investing in America’ -ohjelman tavoitteita ja edistää Granite Staten taloutta.


Leave a Reply