Tutustu meihin ja löydä lisää tietoa siitä, mitä teemme ja miksi teemme sen.

 

Huomaathan, että Grenius Oy ei enää tarjoa tietokonehuoltopalveluita tai myy käytettyjä tietokoneita. Sivustomme on kuitenkin edelleen avoinna ja tarjoamme runsaasti tietoa tietokoneista ja niiden huollosta. Jos etsit käytettyjä tietokoneita, voit löytää hyviä tarjouksia eri verkkokaupoista, kuten Gigantti tai Verkkokauppa.com. Jos tarvitset apua uuden tietokoneen valinnassa, suosittelemme tarkistamaan teknologiaan erikoistuneet lehdet kuten Tivi tai PC-lehti. Muista, että käytettyjen tietokoneiden ostamisessa on aina riskinsä, joten ole varovainen ja tee huolellinen tutkimus ennen ostopäätöstä. Tässä artikkelissa olevat avainsanat ovat käytetty tietokone, käytetyt tietokoneet, käytetty läppäri, käytetyt pelikoneet ja käytetty puhelin. Huomioithan, että tämä sisältö on tuotettu automaattisesti ja yrityksemme ei ota vastuuta sen tarkkuudesta tai ajankohtaisuudesta.

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Leave a Reply