Yhteystiedot

Grenius Oy

Y-Tunnus: 2934411-4

Sähköpostiosoite kaikkiin tiedusteluihin: info@grenius.fi

Puhelinnumero kaikkiin tiedusteluihin: 0103389660

Käynti- ja postiosoite: Peuraniitty 5 B 22, 02750, Espoo

Aukioloajat löydät täältä

Paikan päällä palvelee huolto, myynti ja osto. Lisäksi myös tietoturva- ja kierrätyspalvelut. Paikalla voi tutkia laitteita ennen ostopäätöstä.


Toimitilamme sijaitsevat Espoon Sepänkylässä

Grenius Oy:llä on kaksi hallia Espoon Sepänkylässä Turunväylän varrella, joiden yhteydessä toimii Grenius.fi verkkokaupan noutovarasto sekä myös suurin osa Grenius Oy:n muista toiminnoista. Paikalle pääsee helpoiten autolla. Rakennus on uusi, joten navigaattorilla voi olla hankaluuksia löytää perille. Google Maps osaa ohjata suoraan oven eteen. Asiakaspaikka on hallin 22 nosto-oven edessä.

Miten tulla paikalle?

Peuraniitty sijaitsee lähellä Kauniaisten keskustaa, Stensintien varressa, aivan Kauniaisten McDonaldsin vieressä. Turunväylältä, Kehä 2:lta tai Kehä 1:ltä tultaessa, käänny Kauniaistentieltä McDonaldsilta Palomiehentielle, niin olet jo melkein perillä. Aja Palomiehentie päähän asti. Kun käännyt Palomiehentien päästä oikealle ja heti seuraavasta vasemmalle, olet Peuraniityssä. Aja tien päähän ja rakennuksen Turunväylän puoleiselle seinustalle. Keskellä rakennusta löydät kaksi hallia, 22 ja 23, joista hallin 22 ovi on avoinna aukioloaikojen puitteissa. Google Maps osaa ohjata suoraan oven eteen. Astuessasi sisään, löydät tiskiltä ovikellon millä voit ilmoittaa saapumisestasi.

Julkisilla kulkuvälineillä paikalle pääsee, mutta sijainti ei ole siihen ideaali. Lähin bussipysäkki on noin 500 metrin päässä Stensinsillalla.

Tiesithän, että käytetyillä tuotteilla on vuoden takuu, 60 päivän avoin palautusoikeus sekä ilmaiset, erittäin nopeat toimitukset ja tarvittaessa myös maksuttomat, nopeat palautukset. Voit siis kokeilla laitetta huoletta kotona ja palauttaa sen veloituksetta, ellet ole tyytyväinen. Välttämättä ei siis tarvitse lähteä edes paikan päälle laitetta tutkimaan!

Katso tarkka sijainti Google Mapsissa klikkaamalla tästä.