Yhteystiedot

Grenius Oy

Y-Tunnus: 2934411-4

Sähköpostiosoite kaikkiin tiedusteluihin: info@grenius.fi

Puhelinnumero kaikkiin tiedusteluihin: 0103389660

Käynti- ja postiosoite: Peuraniitty 5 B 22, 02750, Espoo

Aukioloajat löydät täältä

Paikan päällä palvelee huolto, myynti ja osto. Lisäksi myös tietoturva- ja kierrätyspalvelut. Paikalla voi tutkia laitteita ennen ostopäätöstä.


Olemme muuttaneet Helsingin Suutarilasta Espoon Peuraniittyyn 19.5.2020

Grenius Oy:llä on kaksi suurta hallia Espoon sepänkylässä turunväylän varrella, joiden yhteydessä toimii Grenius.fi verkkokaupan noutovarasto sekä myös suurin osa Grenius Oy:n muista toiminnoista. Paikalle pääsee helpoiten autolla. Rakennus on uusi, joten navigaattorilla voi olla hankaluuksia löytää perille. Peuraniitty sijaitsee Stensintien varressa, aivan McDonaldsin vieressä. Turunväylältä, Kehä 2:lta tai Kehä 1:ltä tultaessa, käänny Kauniaistentieltä McDonaldsilta palomiehentielle, niin olet jo melkein perillä. Aja palomiehentie päähän asti. Kun käännyt palomiehentien päästä oikealle ja heti seuraavasta vasemmalle, olet Peuraniityssä. Aja tien päähän ja rakennuksen turunväylänpuoleiselle seinustalle. Keskellä rakennusta on kaksi hallia, 22 ja 23, joista hallin 22 ovikelloa soittamalla joku avaa aina oven aukioloaikojen puitteissa.

Julkisilla kulkuvälineillä paikalle pääsee, mutta sijainti ei ole siihen ideaali. Lähin bussipysäkki on noin 500 metrin päässä stensinsillalla.

Tiesithän, että käytetyillä tuotteilla on vuoden takuu, 60 päivän avoin palautusoikeus sekä ilmaiset, erittäin nopeat toimitukset ja tarvittaessa myös maksuttomat, nopeat palautukset. Voit siis kokeilla laitetta huoletta kotona ja palauttaa sen veloituksetta, ellet ole tyytyväinen. Välttämättä ei siis tarvitse lähteä edes paikan päälle laitetta tutkimaan!