Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat N/A (Windows 10 Home is an operating system, not a product name) tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Microsoft tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta N/A (Windows 10 Home is an operating system, not a product name)

Windows 10 Home on käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu henkilökohtaiseen käyttöön. Se tarjoaa käyttäjille monipuoliset ominaisuudet, kuten helpon käytön, nopean suorituskyvyn ja turvallisuuden. Windows 10 Home on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat käyttää tietokonettaan kotona tai pienessä toimistossa. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten surffata netissä, ladata ja jakaa tiedostoja, pelata pelejä ja paljon muuta. Windows 10 Home on myös helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista käyttöjärjestelmää, Windows 10 Home on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)