Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Windows 10 Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Microsoft tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Windows 10 Pro

Windows 10 Pro on käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Se tarjoaa monipuolisia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä ja yksittäisiä ammattilaisia tehostamaan työskentelyään. Windows 10 Pro sisältää muun muassa BitLocker-salauksen, joka auttaa suojaamaan tietokoneen tietoja, sekä Remote Desktop -toiminnon, joka mahdollistaa etäyhteyden muodostamisen toiseen tietokoneeseen. Windows 10 Pro on myös yhteensopiva monien eri ohjelmistojen ja sovellusten kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen ja käyttökelpoisen valinnan ammattilaisille. Jos tarvitset tehokasta ja monipuolista käyttöjärjestelmää työskentelyyn, Windows 10 Pro on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)