Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat ViewSonic VX2253mh-LED tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon ViewSonic tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta ViewSonic VX2253mh-LED

ViewSonic VX2253mh-LED on korkealaatuinen näyttö, joka sopii erinomaisesti koti- ja toimistokäyttöön. Tämä näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja selkeyden, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan elokuvien katseluun, pelaamiseen ja työskentelyyn. Sen LED-taustavalo tarjoaa myös energiatehokkuutta ja pitkän käyttöiän. Jos etsit laadukasta näyttöä, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden, ViewSonic VX2253mh-LED on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)