Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat USB-näppäimistö tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta USB-näppäimistö

USB-näppäimistö on tärkeä lisävaruste tietokoneelle tai kannettavalle tietokoneelle. Se on helppo liittää USB-porttiin ja tarjoaa käyttäjälle mukavan ja tehokkaan tavan kirjoittaa. USB-näppäimistö on erittäin kätevä, jos tietokoneen oma näppäimistö on rikki tai jos haluat käyttää tietokonetta kauempana näytöstä. Se on myös hyvä valinta, jos haluat parantaa kirjoitustaitojasi tai jos käytät tietokonetta paljon. USB-näppäimistö on edullinen ja helppo tapa parantaa tietokoneen käyttökokemusta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)