Esittely

Käytetyt tietokoneet

Käytetyt tietokoneet edullisesti Greniukselta!


Suomessa syntyy YK:n arvion mukaan asukasta kohden noin 20 kiloa sähkö- ja
elektroniikkajätettä vuodessa, vaikka vanhat käytetyt tietokoneet ovat
lähes kokonaan hyödynnettävissä uudelleen. Parhaimmillaan kierrätetty laite on uuden laitteen muodossa
kuluttajalla jo muutamassa päivässä.


Olemme tietotekniikan ja elektroniikan kierrätykseen, realisointiin, jälkimarkkinointiin ja elinkaaren hallintaan keskittyvä nuorekas yhtiö. Noudamme ja ostamme suurissa erissä mm. Verkkokauppojen käyttämättömiä palautustuotteita, yritysten sekä julkisorganisaatioiden käytettyjä kannettavia tietokoneita, pöytätietokoneita, tablet-tietokoneita, puhelimia ja muuta elektroniikkaa.

Myös pienemmät erät ja jopa yksittäiset, vanhat, nurkissa lojuvat läppärit, pöytätietokoneet ja lisälaitteet pääsevät kauttamme uusiokäyttöön.

Tavoitteenamme on kestävä kehitys, eli jatkamme tietotekniikan ja elektroniikan käyttöikää kierrättämällä, unohtamatta asiakkaidemme tietoturvaa ja laatutietoisuutta. Toimimme myös GDPR-asetuksen mukaisesti.

Laitteet päätyvät lopulta kunnostettuina usein myyntiin verkkokauppaamme tai jatkokäsittelyyn yhteistyökumppaneillemme globaalisti, mm. SER-Järjestelmän kautta.

Yrityksille ratkaisuistamme lisää tietoa täällä

Pyydä tarjous laitteistasiOlemme myös virallinen Microsoftin hyväksymä tietokoneiden kunnostaja. Lataa alta tietopaketit


0103389660 / [email protected]