ALE 10%

Adobe Acrobat Standard 2017

389,00  349,00  sis alv 24%

Adobe Acrobat Standard 2017 on maailman johtava PDF-ratkaisu. Et tarvitse muuta dokumenttien muunnokseen, allekirjoitukseen ja hallintaan millä tahansa laitteella.

Digitaalisen latauksen tuote.

Ohjelmisto latauslinkkeineen ja avainkoodeineen toimitetaan kassalla antamaasi sähköpostiosoitteeseen n. tunnin sisällä tilauksesta normaalien aukioloaikojen puitteissa, tai viimeistään 24 tunnin sisään.

Tarkka tuotekuvaus   

Kuvaus

Adobe Acrobat Standard 2017 

Töitä ei voi aina tehdä toimistossa. Tarvitset älykkään tavan töiden ottamiseen mukaan, minne sitten menetkin. Acrobat on maailman johtava PDF-ratkaisu. Et tarvitse muuta dokumenttien muunnokseen, allekirjoitukseen ja hallintaan millä tahansa laitteella.

Töitä ei voi aina tehdä toimistossa. Tarvitset älykkään tavan töiden ottamiseen mukaan,minne sitten menetkin. Acrobat on maailman johtava PDF-ratkaisu. Et tarvitse muuta dokumenttien muunnokseen,allekirjoitukseen ja hallintaan millä tahansa laitteella.

Tuotetiedot

TuotekuvausAdobe Acrobat Standard 2017 – lisenssi – 1 käyttäjä
Tuotteen tyyppiLisenssi
LuokkaLuovaan työhön sopiva ohjelma – taitto-ohjelma
Lisenssien määrä1 käyttäjä
LisenssihinnoitteluKaupallinen,Lähetys,epäsuora
Lisensioinnin yksityiskohdatESD
AlustaWindows
KieliEU English
JakelutietovälineNouda

Tuoteominaisuudet

  • Tiedostojen kätevä vertailu
  • Havaitset kahden PDF-tiedoston väliset erot nopeasti ja tarkasti tiedostojen vertailutyökalun avulla.
  • Digitaalisten tunnusten käyttö
  • Allekirjoitat digitaalisesti,varmennat ja tarkistat dokumentit kätevämmin päivitetyn sertifikaattityökalun avulla.
  • PDF-työkaluja voi käyttää myös liikkeellä oltaessa
  • Työskentele dokumenteilla missä tahansa Acrobat Reader -mobiilisovelluksen avulla. Se on täynnä mobiililaitteelle tarkoitettuja PDF-tiedostojen muunnos-,muokkaus- ja allekirjoitustyökaluja. Voit jopa skannata dokumentin,taulun tai kuitin laitteesi kameralla ja tallentaa sen PDF-muodossa.
  • Sähköiset allekirjoitukset kaikkialla
  • Acrobat tuo sähköisen allekirjoituksen toiminnot yli miljardiin laitteeseen eri puolilla maailmaa. Nyt kuka tahansa voi laillisesti allekirjoittaa dokumentteja sormella kosketuspohjaisella laitteella – tai muutamalla napsautuksella selaimessa. Acrobat on enemmän kuin yksinkertainen allekirjoitussovellus. Sen avulla myös allekirjoitettujen dokumenttien lähetys,jäljitys ja tallennus käyvät kätevästi.
  • Heidän haluamansa työkalut,tarvitsemasi suojaus
  • Anna käyttäjille maailman paras PDF-ratkaisu samalla,kun ylläpidät korkeimman tason suojausta ja säännönmukaisuutta dokumenteille,datalle ja tietokonesovelluksille.

Tarkemmat tuotetiedot

Yleistä
LuokkaLuovaan työhön sopiva ohjelma – taitto-ohjelma
Tuotteen tyyppiLisenssi
AlustaWindows
JakelutietovälineNouda
KieliEU English
Lisensiointi
Lisenssityyppi1 käyttäjä
LisenssihinnoitteluKaupallinen,Lähetys,epäsuora
TiedotESD
Järjestelmävaatimukset
Tuettu käyttöjärjestelmäMicrosoft Windows 7 (32/64 bits),Windows 8 (32/64 bits),Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bits),Microsoft Windows Server 2012 (64-bit),Microsoft Windows Server 2012 R2 (64-bit),Windows 10 (32/64 bits),Microsoft Windows Server 2016 (64-bit)
Kiintolevyvaatimukset1.5 GHz – RAM 1 GB – Kiintolevy 2.5 GB
LisävaatimuksetDVD-ROM,1024 x 768 näyttöresoluutio,Internet Explorer 8.0,Firefox,Internet Explorer 9,Internet Explorer 10,Internet Explorer 11
Tuotetunnus (SKU): 65280717 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,