Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat TP-LINK AC600 WiFi Nano USB WiFi-adapteri tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon TP-LINK tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta TP-LINK AC600 WiFi Nano USB WiFi-adapteri

TP-LINK AC600 WiFi Nano USB WiFi-adapteri on pienikokoinen ja kätevä laite, joka mahdollistaa langattoman internet-yhteyden tietokoneelle tai kannettavalle tietokoneelle. Se on erinomainen valinta, jos haluat päivittää vanhan tietokoneesi langattomaksi tai jos tarvitset paremman WiFi-yhteyden nykyiselle tietokoneellesi. TP-LINK AC600 WiFi Nano USB WiFi-adapteri on helppo asentaa ja käyttää, ja se tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden. Jos haluat nauttia nopeasta ja häiriöttömästä internet-yhteydestä, TP-LINK AC600 WiFi Nano USB WiFi-adapteri on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)